Frank Pembleton Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jedan od onih ljudi koji te oplemene samo sto postoje u tvojoj "blizini" .Da mozes da kazes ako nista drugo "obojica smo ljudi" i da se ogrebes o tu velicinu....
gospa buba Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Čestitke Bogu, umeo je da odabere koga će dozvati k sebi <_<moze mu se, ovih dana pojachano <_<
dare... Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 edit: u stvari, verovatno je istina da mi je žao mene jer je otišao čovek sa jasno artikulisanim stavom, koji se borio protiv dominantnog mišljenja ovde, što bi rekli u utisku nedelje od juče, "pravi intelektualac". Meni jedan od najvećih autoriteta u nas.RIPOtquotovah... To je otprilike to što osećam. Jednostavan i jasan čovek koga sam sa uživanjem slušao...
jolanda.kirschner Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Meni je zao zbog coveka sto se dugo mucio, ali valjda je tako kod kancera, nazalost. RIP Svako ko danas ne umre od raka je dobro prosao. Moze li se jos od necega danas umreti uopste?Moze, nasilje, samoubistva, saobracajne nesrece.
kunderina_sabina Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) sve i da nikad nisam čula (najispravniji mogući) rezon pokojnog profesora rajića, lično poznajem devojku kojoj je bio od neprocenjive pomoći glede nastavljanja studija norveškog jezika. ona je bila u fazonu da bi trebalo spomenik da mu digne, mislim da se danas setila tih svojih reči. :( *** Edited June 5, 2012 by teacher
Patty Lee Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) zbogom ljubisi rajicu, pametnom i pronicljivom coveku koja sam volela da citam, slusam, pa i gledam*** Edited June 5, 2012 by teacher
Anonymous Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Večeras moja drugarica zamalo da se rasplače (što bi bilo prvi put da ja vidim) kad smo pričali o zaista prebrzom kraju. Ja sam ga na kratko bio upoznao na studenskim demostracijama devedeset druge i još uvek to pamtim. Jebi ga.
Matilda Ivancic Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 (edited) ja ga pamtim kao oca moje drugarice iz razreda, coveka koji nas je ucio da jasno delimo vreme za ucenje i razonodu, coveka cija me je kucna bibliotela zadivila onako malenog, coveka koji je imao u podrumu toliko starih brojeva raznih listova, da smo redovno kao razred pobedjivali u akciji skupljanja stare hartije. secam ga se kao zainteresovanog odraslog za nase decije zivote. Edited June 6, 2012 by Matilda Ivancic
Recommended Posts