June 4, 201212 yr E, jebiga. Zao mi je. Nisam znao da je bio bolestan. Meni je on uvek bio odlican u objasnjavanju onoga sto ne valja.Voleo sam da ga slusam. Bas!
June 4, 201212 yr Kakvo sranje. Rajic je bio car, jedan od omiljenih mi sagovornika Pescanika. R.I.P.
June 4, 201212 yr Author Da, isto. Mrzim ta ripovanja i govna, ali ovo mi je baš sranje.Edit: nigde još na vestima, koliko vidim. Edited June 4, 201212 yr by Buck Naked
June 4, 201212 yr U principu, kada umre neka javna ličnost to prodje mimo mene. Ali Ljubiše Rajića mi baš nekako žao, izgledao je kao dobar čovek i baš sam voleo da ga slušam po kojekakvim emisijama i da čitam ono što napiše.edit: u stvari, verovatno je istina da mi je žao mene jer je otišao čovek sa jasno artikulisanim stavom, koji se borio protiv dominantnog mišljenja ovde, što bi rekli u utisku nedelje od juče, "pravi intelektualac". Edited June 4, 201212 yr by Lezilebovich
June 4, 201212 yr ja sam znao da je imao velike srcane probleme (sto sada zvuci kao odvratni eufemizam) ali nisam znao da je toliko ozbiljno. osecam se uzasno.
June 4, 201212 yr Author Ja sam čuo da je kancer (i da je trajalo 6 meseci), ali to je sad baš nebitno :(
June 4, 201212 yr znala sam da je bolestan, ali ne da ce tako brzo...... Edited June 4, 201212 yr by Quince
June 4, 201212 yr Ja sam čuo da je kancer (i da je trajalo 6 meseci), ali to je sad baš nebitno :(ma ja govorim o nekom susretu od pre par godina. ima mozda vec i cetri godine. jebem ti zivot. RIP za starog nordijskog maoistu.
June 4, 201212 yr Author Ja sam čuo da je kancer (i da je trajalo 6 meseci), ali to je sad baš nebitno :(Sad sam video da se idiotskih 6 meseci spominju i u In memoriam ambasade koju sam okačio :isuse:Nisam ni čitao, kreten.. Opet, nevažno, odjavljujem.