Mp40 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 E, jebiga. Zao mi je. Nisam znao da je bio bolestan. Meni je on uvek bio odlican u objasnjavanju onoga sto ne valja.Voleo sam da ga slusam. Bas!
sailorman Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kakvo sranje. Rajic je bio car, jedan od omiljenih mi sagovornika Pescanika. R.I.P.
Frau Gabrijela Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 wtf?ni ja nisam znala da je bolestan. sve isto kao mp- volela da ga slušam.bedak.
Buck Naked Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 (edited) Da, isto. Mrzim ta ripovanja i govna, ali ovo mi je baš sranje.Edit: nigde još na vestima, koliko vidim. Edited June 4, 2012 by Buck Naked
Lezilebovich Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) U principu, kada umre neka javna ličnost to prodje mimo mene. Ali Ljubiše Rajića mi baš nekako žao, izgledao je kao dobar čovek i baš sam voleo da ga slušam po kojekakvim emisijama i da čitam ono što napiše.edit: u stvari, verovatno je istina da mi je žao mene jer je otišao čovek sa jasno artikulisanim stavom, koji se borio protiv dominantnog mišljenja ovde, što bi rekli u utisku nedelje od juče, "pravi intelektualac". Edited June 4, 2012 by Lezilebovich
kim_philby Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ja sam znao da je imao velike srcane probleme (sto sada zvuci kao odvratni eufemizam) ali nisam znao da je toliko ozbiljno. osecam se uzasno.
Buck Naked Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ja sam čuo da je kancer (i da je trajalo 6 meseci), ali to je sad baš nebitno :(
dunja Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) znala sam da je bolestan, ali ne da ce tako brzo...... Edited June 4, 2012 by Quince
kim_philby Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja sam čuo da je kancer (i da je trajalo 6 meseci), ali to je sad baš nebitno :(ma ja govorim o nekom susretu od pre par godina. ima mozda vec i cetri godine. jebem ti zivot. RIP za starog nordijskog maoistu.
Buck Naked Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Ja sam čuo da je kancer (i da je trajalo 6 meseci), ali to je sad baš nebitno :(Sad sam video da se idiotskih 6 meseci spominju i u In memoriam ambasade koju sam okačio :isuse:Nisam ni čitao, kreten.. Opet, nevažno, odjavljujem.
Recommended Posts