ydrea Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Vjerujem da će se mnogi sjetiti ove serije - meni je ostala u dobrom sjećanju, ali nigdje je ne mogu naći. Ima li ko ideju gdje tražiti?
Mil@n Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ima li ko ideju gdje tražiti?Ja bih krenuo od interneta.
Arkadija Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ja bih krenula od RTS-a, koliko pre 10 dana se završilo jubularno 1000 repriziranje. A možeš da pogledaš i ovde:dobra stara vremena
Ros Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ja bih krenula od RTS-a, koliko pre 10 dana se završilo jubularno 1000 repriziranje. A možeš da pogledaš i ovde:dobra stara vremena :Hail: danima pricam cerki kako sam nekad gledao seriju "Jelenko"... :Hail:
ydrea Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 hvala svima ;)nažalost RTS mi nije dostupan (ako je to nažalost, da neko kaže isto o HTV-u, mislim da bih se glasno nasmijao :D )
Lrd Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) Linkovi su zabranjeni, ali nije teško otići na yubraca tačka net, registrovati se i pronaći torent za ovu seriju. To je inače kul sajt za ex-yu stvari.A ima i na youtubeu po neka epizoda. Edited June 1, 2012 by Lrd
Frank Pembleton Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Linkovi su zabranjeni, ali nije teško otići na yubraca tačka net, registrovati se i pronaći torent za ovu seriju. To je inače kul sajt za ex-yu stvari.A ima i na youtubeu po neka epizoda.Mislim da tamo treba pozivnica....
Mil@n Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Si gledao na rapidserbia.com? Retko idem tamo, ali msm da su ok sa domaćim stvarima.
Lrd Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Mislim da tamo treba pozivnica....Sad sam probao sa drugog kompa da se registrujem, otvorio mi je formular za prijavljivanje. Ni reči o pozivnicama. Tako da - probaj(te). :)
Arkadija Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Sad sam probao sa drugog kompa da se registrujem, otvorio mi je formular za prijavljivanje. Ni reči o pozivnicama. Tako da - probaj(te). :)Ne znam šta gledaš, ali ovog sekunda meni traži pozivnicu.
Lrd Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ne znam šta gledaš, ali ovog sekunda meni traži pozivnicu.Da, u pravu si. Nisam video da traži dole neki kod. Imam dve pozivnice, ko hoće nek se javi za jednu, pošto pretpostavljam da Arkadija hoće drugu. :)
Frank Pembleton Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Sad sam probao sa drugog kompa da se registrujem, otvorio mi je formular za prijavljivanje. Ni reči o pozivnicama. Tako da - probaj(te). :)Sad sam ponovo gledao i probao da se registrujem i prc!
Recommended Posts