Jump to content

Više od igre

Featured Replies

Posted

Vjerujem da će se mnogi sjetiti ove serije - meni je ostala u dobrom sjećanju, ali nigdje je ne mogu naći. Ima li ko ideju gdje tražiti?

On 31. 5. 2012. at 23:44, ydrea said:
Ima li ko ideju gdje tražiti?
Ja bih krenuo od interneta.

Ja bih krenula od RTS-a, koliko pre 10 dana se završilo jubularno 1000 repriziranje. A možeš da pogledaš i ovde:dobra stara vremena

On 1. 6. 2012. at 9:16, Arkadija said:
Ja bih krenula od RTS-a, koliko pre 10 dana se završilo jubularno 1000 repriziranje. A možeš da pogledaš i ovde:dobra stara vremena
:Hail: :Hail: :Hail: danima pricam cerki kako sam nekad gledao seriju "Jelenko"... :Hail: :Hail: :Hail:
  • Author

hvala svima ;)nažalost RTS mi nije dostupan (ako je to nažalost, da neko kaže isto o HTV-u, mislim da bih se glasno nasmijao :D )

šta li znači ovo u zagradi :mellow:

Linkovi su zabranjeni, ali nije teško otići na yubraca tačka net, registrovati se i pronaći torent za ovu seriju. To je inače kul sajt za ex-yu stvari.A ima i na youtubeu po neka epizoda.

Edited by Lrd

On 1. 6. 2012. at 13:01, Lrd said:
Linkovi su zabranjeni, ali nije teško otići na yubraca tačka net, registrovati se i pronaći torent za ovu seriju. To je inače kul sajt za ex-yu stvari.A ima i na youtubeu po neka epizoda.
Mislim da tamo treba pozivnica....

Si gledao na rapidserbia.com? Retko idem tamo, ali msm da su ok sa domaćim stvarima.

On 1. 6. 2012. at 13:48, Frank Pembleton said:
Mislim da tamo treba pozivnica....
Sad sam probao sa drugog kompa da se registrujem, otvorio mi je formular za prijavljivanje. Ni reči o pozivnicama. Tako da - probaj(te). :)
  On 1. 6. 2012. at 16:19, Lrd said:
Sad sam probao sa drugog kompa da se registrujem, otvorio mi je formular za prijavljivanje. Ni reči o pozivnicama. Tako da - probaj(te). :)
Ne znam šta gledaš, ali ovog sekunda meni traži pozivnicu.
  On 1. 6. 2012. at 17:20, Arkadija said:
Ne znam šta gledaš, ali ovog sekunda meni traži pozivnicu.
Da, u pravu si. Nisam video da traži dole neki kod. Imam dve pozivnice, ko hoće nek se javi za jednu, pošto pretpostavljam da Arkadija hoće drugu. :)
  On 1. 6. 2012. at 16:19, Lrd said:
Sad sam ponovo gledao i probao da se registrujem i prc!