levi Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) Za ovo krivim dolazak Jamesa. Totalno mi taj transfer ne liči na Bayern Liverpool dobar, mada su samo iskoristili ono što im je ponuđeno Edited August 1, 2017 by levi
Weenie Pooh Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Nije Bajern loš nego je Liverpul Alberto Moreno tolko dobar
cvrlle Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 ok 2:0 protiv bayerna na poluvremenu zvuci ali igra nije bila briljantna. vidi se iz aviona koliko ce salah doneti sirinu i raznovrsnost u ovom tzv tranzicionom napadu ali stara boljka ostaje ista. kako osvojiti prostor u poziicionom napadu? u sredini smo bili ocajni i na svaki mali pritisak nemaca lopta se vracala skoro uvek do golmana i gubila u nerezonskim ispucavanjima. tu najvise fali jedan igrac koji je klasa i koji konkretniji od cana i hendersona. neko ko ce znati da povuce loptu, stvori visak, lucidno dodavanje... uz duzno postovanje can je kilav i neume, henderson samo neume. ta traljavost na centru je sezonama unazad uzrokovala mnogo problema liverpoolu i od raznih lovrena, carraghera, sakhoa pravila masine za pravljenje gresaka. ako se ti problemi budu otklonili liverpool se moze igrati fudbala sa bilo kojom ekipom.
Weenie Pooh Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Ne znam kakvu bi ti igru hteo da vidiš protiv Bajerna u gostima? IMHO upravo ovako bi trebalo da se postave ako naiđu na njih u CL. Imaš dva superbrza krila, imaš Coutinha da ih proigrava, naravno da ćeš da cepaš kontre. Can jeste baš slab danas, nije mi jasno zašto Klopp od fizikalaca kakvi su on i Wijnaldum stalno očekuje da vuku loptu napred i kroz gužvu kad im to nikad u životu nije prošlo.
jiraiya Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 čekaj, Bajern je pored toliko štopera dovuko i onog medjeda iz Hofenhajma
cvrlle Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 uh, bravo za kenta. dobar je bio na svim dosadasnjim utakmicama grujara nije mogao lepse da je saceka. steta... Ne znam kakvu bi ti igru hteo da vidiš protiv Bajerna u gostima? IMHO upravo ovako bi trebalo da se postave ako naiđu na njih u CL. govorim o gorucem problemu liverpoola godinama u nazad, prvo poluvreme je samo bila lepa prezentacija toga. nisam imao nikakvih zamerki na postavku igre... mora se i moreno pohvaliti za danas. odlicno je odigrao.
Weenie Pooh Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) Kakav im je slobodnjak sudio Vidal napuca Wijnalduma u ruku sa dva metra na ivici šesnaesterca, ovaj obe ruke skupio ispred lica ali džabe. Sturridge se povredio lobujući golmana za treći gol Edited August 1, 2017 by Weenie Pooh
jiraiya Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Staridz objasnio zašto mu tri godine ne pada cena na fantaziju
cvrlle Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) a mogli smo da citamo prethodnih dana kako je daniel nikad spremniji i orniji da pokida ovu sezonu... Edited August 1, 2017 by cvrlle
Recommended Posts