Jump to content
IGNORED

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Milosh76

Recommended Posts

Posted (edited)

Pocele su serije prijateljskih utakmica u okviru priprema za EP koje pocinje 8. juna. Srbija je igrala sa Spanijom i izgubila 2-0, sledeca je u cetvrtak sa Francuskom od 20:30h na PrvojTv, a protiv Svedske igramo 6.juna u Stokholmu koju ce takodje prenositi PrvaTv.Od ostalih utakmica prenosi su na SportKlubu :30.5. 20:30 Fudbal prijateljska: Holland – Slovakia DIREKTNO1.6. 20:45 Fudbal Prijateljska: Russia – Italy DIREKTNO2.6. 18:15 Fudbal Prijateljska: England – Belgium DIREKTNONa AreniSport1:2.6. 16h Fudbal PRIJATELJSKE UTAKMICE: Portugalija - TurskaOd ostalih zanimljivih utakmica prenos na AreniSport1:3.6. 21h Fudbal PRIJATELJSKA UTAKMICA: Brazil - Meksiko

Edited by Milosh76
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

12

• jiraiya

11

• levi

8

• Ajant23

8

Posted

Ovakav poraz samo mi možemo da doživimo. :isuse: Šteta, nismo uopšte loše igrali.

Posted
Ovakav poraz samo mi možemo da doživimo. :isuse: Šteta, nismo uopšte loše igrali.
moje kolega bacio 50 evra na nulu i tvoji ga zajebase :isuse:
Posted

Pa eto, i mi i on dobili nulu.

Posted

Nista onda moraju tvoji da mu se iskupe sa nulom usred Zenice protiv Lihenstajna :P

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
Posted (edited)

BRAZIL – ENGLESKA (21.00, TV Arena sport 3)Stadion: Marakana (78.838), Rio de ŽaneiroSudija: Vilmar Rondon (Kolumbija)

BRAZIL (4-2-3-1):Žulio CezarDani Alves, David Luiz, Tijago Silva, MarseloFernando, PaulinjoLukas Moura, Oskar, NejmarFred

ENGLESKA (4-2-3-1):HartDžonson, Kejhil, Jagielka, E. KolKerik, LampardVolkot, Milner, Okslejd ČemberlenRuni

Rezerve Brazila: Kavalijeri, Džeferson, Dante, Filipe Luis, Rever, Luis Gustavo, Ernanes, Žan, Bernard, Žadson, Hulk, DamjaoRezerve Engleske: Foster, MekKarti, Leskot, Bejns, Džons, Rodvel, DefoBice tu odlicnog fudbala, na otvaranju renovirane Marakane.

Edited by Milosh76
Posted

Mnogo bolja tekma bila u USA dje su braca Ameri demolirali Njemce. Koja golcina Dempsija - Runi govna da jede! :Hail:

Posted

Večeras u Porto Alegreu, poslastica zvana Brazil - Francuska, 21:00, ArenaSport1 ...

Posted

Poslastica vraga... Prvo poluvreme - smaranje...