Indy Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Vaso aj slikaj Munze kad si tamo, pa okaci za nas koji nostalgisemo.
Аврам Гојић Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Aj kad odem sledeci put u Radecki krenucu 2 sata ranije, ionako se to kanim vec neko vreme
Dr Arslanagić Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 uh tek sad sam video ovo.svaka, ali svaka nova vlast dodje na ideju da iscedi novac sa ostrva. na svu srecu, na vreme shvate da je to dzungla u mocvari i da ce voda odneti sve sto naprave.sve dok se jednom ne pojavi neki zaista efikasan menadjer i ne uspe da ubije ostrvo. nadam se da se to nece dogoditi za mog zivota.Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.
gospa buba Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.esu to oni sto su utekli s parama posle? ^_^mislim, osim srdje, on je snalazljiv privrednik -_-
đorđe geprat Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 problem izgradnje u ovoj zemlji je u tom što je važno bilo samo da se cepne traka, počne, i nikad ne završi. mostarska petlja još nije završena. ni hiljadu drugih objekata.moje saučešće zemuncima ako im se ovo dogodi.da, projektant = mašinski tehničar :frust: da projektuje vozilicu na kuglagerima ili makaze za orezivanje pa da prihvatim....
odmor Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 (edited) .. Edited September 11, 2013 by odmor
odmor Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 (edited) .. Edited September 11, 2013 by odmor
trustno1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ja bih volela da se izgradi most, ako bi to sve bilo lepo i fino.
nenad Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 a ja bih voleo da na lidu ponovo zive strumpfovi!!samo ne mogu nikako da ponovim kombinaciju thc-a i alkohola koja me je tako odradila.
trustno1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Dobro, dobro...Ja zamisljam kako ce to biti prelep most za pesake, za koji se nece zaglavljivati djubre i prljavstina, a na Lidu ce biti samo jedan socijalan restoran i jedan sanduk za sladoled i osvezavajuca pica. A da, i bice cisto i sredjeno. Sta mogu, volim da mastam. (I to bez psiho-stimulanata :) )
yolo Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 sto, jel neka retka? pa taj VW variant vec 10 godina stoji u toj maloj poprecnoj ulici na pesacku zonu u zemunu... moz ga uslikas kad god hoces
Frank Pembleton Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Mene zanima sajt, ne pitaj... Poslato sa WC šolje by BVK
Caligula Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ovo pedeset metara od mog stana. Mogao sam da sretnem Indija i priupitam ga za neke stvari
Recommended Posts