Jump to content

MYH3E KOH3A

Featured Replies

Vaso aj slikaj Munze kad si tamo, pa okaci za nas koji nostalgisemo.

• Replies 316
  • Views 46k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• imaju neke cesme na Lidu na bar dva mesta. Sad da li je voda za pice ili tehnicka to ne znam. Mislim da sam je pio i da mi nije bilo nista.

• Miki_belavista
    Miki_belavista

jel istina da je Zemun pun kriminala i droge ili su to carsijske price?

• Miki ko da je novinar početnik u Blicu ili tako negde. Kakva su to pitanja na svakoj temi?

Aj kad odem sledeci put u Radecki krenucu 2 sata ranije, ionako se to kanim vec neko vreme

On 30. 7. 2013. at 10:48, Marko M. Dabovic said:
uh tek sad sam video ovo.svaka, ali svaka nova vlast dodje na ideju da iscedi novac sa ostrva. na svu srecu, na vreme shvate da je to dzungla u mocvari i da ce voda odneti sve sto naprave.sve dok se jednom ne pojavi neki zaista efikasan menadjer i ne uspe da ubije ostrvo. nadam se da se to nece dogoditi za mog zivota.
Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.
  On 30. 7. 2013. at 12:48, Arbeitmann said:
Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.
esu to oni sto su utekli s parama posle? ^_^mislim, osim srdje, on je snalazljiv privrednik -_-

problem izgradnje u ovoj zemlji je u tom što je važno bilo samo da se cepne traka, počne, i nikad ne završi. mostarska petlja još nije završena. ni hiljadu drugih objekata.moje saučešće zemuncima ako im se ovo dogodi.da, projektant = mašinski tehničar :frust: :frust: da projektuje vozilicu na kuglagerima ili makaze za orezivanje pa da prihvatim....

• 1 month later...

..

Edited by odmor

..

Edited by odmor

Ja bih volela da se izgradi most, ako bi to sve bilo lepo i fino.

a ja bih voleo da na lidu ponovo zive strumpfovi!!samo ne mogu nikako da ponovim kombinaciju thc-a i alkohola koja me je tako odradila.

Dobro, dobro...Ja zamisljam kako ce to biti prelep most za pesake, za koji se nece zaglavljivati djubre i prljavstina, a na Lidu ce biti samo jedan socijalan restoran i jedan sanduk za sladoled i osvezavajuca pica. A da, i bice cisto i sredjeno. Sta mogu, volim da mastam. (I to bez psiho-stimulanata :) )

• 1 year later...

munze.jpg

On 11. 1. 2015. at 6:20, Indy said:

munze.jpg

Oklen ti ova fotka?

sto, jel neka retka? pa taj VW variant vec 10 godina stoji u toj maloj poprecnoj ulici na pesacku zonu u zemunu... moz ga uslikas kad god hoces

Mene zanima sajt, ne pitaj...

Poslato sa WC šolje by BVK

Ovo pedeset metara od mog stana. Mogao sam da sretnem Indija i priupitam™ ga za neke stvari :fantom: