Jump to content
IGNORED

MYH3E KOH3A

Recommended Posts

Posted

Vaso aj slikaj Munze kad si tamo, pa okaci za nas koji nostalgisemo.

Posted

Aj kad odem sledeci put u Radecki krenucu 2 sata ranije, ionako se to kanim vec neko vreme

Posted
uh tek sad sam video ovo.svaka, ali svaka nova vlast dodje na ideju da iscedi novac sa ostrva. na svu srecu, na vreme shvate da je to dzungla u mocvari i da ce voda odneti sve sto naprave.sve dok se jednom ne pojavi neki zaista efikasan menadjer i ne uspe da ubije ostrvo. nadam se da se to nece dogoditi za mog zivota.
Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.
Posted
Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.
esu to oni sto su utekli s parama posle? ^_^mislim, osim srdje, on je snalazljiv privrednik -_-
Posted

problem izgradnje u ovoj zemlji je u tom što je važno bilo samo da se cepne traka, počne, i nikad ne završi. mostarska petlja još nije završena. ni hiljadu drugih objekata.moje saučešće zemuncima ako im se ovo dogodi.da, projektant = mašinski tehničar :frust: :frust: da projektuje vozilicu na kuglagerima ili makaze za orezivanje pa da prihvatim....

• 1 month later...
Posted

Ja bih volela da se izgradi most, ako bi to sve bilo lepo i fino.

Posted

a ja bih voleo da na lidu ponovo zive strumpfovi!!samo ne mogu nikako da ponovim kombinaciju thc-a i alkohola koja me je tako odradila.

Posted

Dobro, dobro...Ja zamisljam kako ce to biti prelep most za pesake, za koji se nece zaglavljivati djubre i prljavstina, a na Lidu ce biti samo jedan socijalan restoran i jedan sanduk za sladoled i osvezavajuca pica. A da, i bice cisto i sredjeno. Sta mogu, volim da mastam. (I to bez psiho-stimulanata :) )

• 1 year later...
Posted

sto, jel neka retka? pa taj VW variant vec 10 godina stoji u toj maloj poprecnoj ulici na pesacku zonu u zemunu... moz ga uslikas kad god hoces

Posted

Mene zanima sajt, ne pitaj...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Ovo pedeset metara od mog stana. Mogao sam da sretnem Indija i priupitam™ ga za neke stvari :fantom: