July 30, 201311 yr Aj kad odem sledeci put u Radecki krenucu 2 sata ranije, ionako se to kanim vec neko vreme
July 30, 201311 yr On 30. 7. 2013. at 10:48, Marko M. Dabovic said: uh tek sad sam video ovo.svaka, ali svaka nova vlast dodje na ideju da iscedi novac sa ostrva. na svu srecu, na vreme shvate da je to dzungla u mocvari i da ce voda odneti sve sto naprave.sve dok se jednom ne pojavi neki zaista efikasan menadjer i ne uspe da ubije ostrvo. nadam se da se to nece dogoditi za mog zivota.Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.
July 30, 201311 yr On 30. 7. 2013. at 12:48, Arbeitmann said: Srđi Popoviću i Echo festivalu je malo falilo.esu to oni sto su utekli s parama posle? ^_^mislim, osim srdje, on je snalazljiv privrednik -_-
July 31, 201311 yr problem izgradnje u ovoj zemlji je u tom što je važno bilo samo da se cepne traka, počne, i nikad ne završi. mostarska petlja još nije završena. ni hiljadu drugih objekata.moje saučešće zemuncima ako im se ovo dogodi.da, projektant = mašinski tehničar :frust: da projektuje vozilicu na kuglagerima ili makaze za orezivanje pa da prihvatim....
September 11, 201311 yr a ja bih voleo da na lidu ponovo zive strumpfovi!!samo ne mogu nikako da ponovim kombinaciju thc-a i alkohola koja me je tako odradila.
September 11, 201311 yr Dobro, dobro...Ja zamisljam kako ce to biti prelep most za pesake, za koji se nece zaglavljivati djubre i prljavstina, a na Lidu ce biti samo jedan socijalan restoran i jedan sanduk za sladoled i osvezavajuca pica. A da, i bice cisto i sredjeno. Sta mogu, volim da mastam. (I to bez psiho-stimulanata :) )
January 12, 201510 yr sto, jel neka retka? pa taj VW variant vec 10 godina stoji u toj maloj poprecnoj ulici na pesacku zonu u zemunu... moz ga uslikas kad god hoces
January 12, 201510 yr Ovo pedeset metara od mog stana. Mogao sam da sretnem Indija i priupitam ga za neke stvari