fonTelefon Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 (edited) Bice tu vise derbija za zacelje tabele, ali sudbinu gradske vlasti odredice najverovatnije izbori na Vozdovcu najesen. Edited May 30, 2013 by fonTelefon
trustno1 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=22231&with_photo_id=39755919&order=date_desc&user=3513175Ko je ovde proveo detinjstvo?
fonTelefon Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Jutros grozni Djilasovi policajci u Beogradskoj u Piaggio djubretar ubacuju jadnu imovinu trotoarskih prodavaca. U Zmaj Jovinoj u prodavnici stoje sve decije lutke manekeni bez ruku, naramak ruke slozen u korpi takodje izlozen.
Drug Chabor Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Ti nesrecnici iz Beogradske su nesto najcemernije sto sam video u svom gradu, pa cak i preko, u Beogradu. Kada vidis sta su izneli na onim krpama i taj pogled ocajnika...
gospa buba Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Jutros grozni Djilasovi policajci u Beogradskoj u Piaggio djubretar ubacuju jadnu imovinu trotoarskih prodavaca. U Zmaj Jovinoj u prodavnici stoje sve decije lutke manekeni bez ruku, naramak ruke slozen u korpi takodje izlozen.i sta ce sad s tim? mislim, ako cemo mak na konac, ljudima je oduzeta privatna imovina? gde ce da je drze? i zashto i do kad <_<
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Jedan plan koji se, nadam se, nikada neće ostvariti.
3opge Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Jedan plan koji se, nadam se, nikada neće ostvariti.o jebemti kretene
kobni zelaya Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Sreća da nema para. Toliko sam se iznervirao kada sam pročitao, da evo već pola sata razmišljam kako da pokrenem inicijativu protiv ovoga. Đubrad gramziva.
Muwan Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ako SNS stoji iza te vesti onda nema bojazni. Mislim, oni će uskoro najaviti prvi srpski kosmodrom i medjunarodnu svemirsku stanicu "Prvi Srpski Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić" ali to je samo to - najava. Tu počinje i završava se svaka njihova priča.
Frank Pembleton Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja odlepio kad sam video, a zena smirenim glasom:Pa vidis da oni ni ponton ne mogu da organizuju...Inace mislim da bi to bila smrt ratnog ostrva....
gospa buba Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 kljuchno je samo da ga ni ne pochnu, ako pochnu, ostavice neku krsh ruinu od armature, koja ce da stoji 200 godina. srecom nema bojazni.
Аврам Гојић Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 o jebemti kreteneuh tek sad sam video ovo.svaka, ali svaka nova vlast dodje na ideju da iscedi novac sa ostrva. na svu srecu, na vreme shvate da je to dzungla u mocvari i da ce voda odneti sve sto naprave.sve dok se jednom ne pojavi neki zaista efikasan menadjer i ne uspe da ubije ostrvo. nadam se da se to nece dogoditi za mog zivota.
Recommended Posts