May 30, 201311 yr Bice tu vise derbija za zacelje tabele, ali sudbinu gradske vlasti odredice najverovatnije izbori na Vozdovcu najesen. Edited May 30, 201311 yr by fonTelefon
June 7, 201311 yr http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=22231&with_photo_id=39755919&order=date_desc&user=3513175Ko je ovde proveo detinjstvo?
June 20, 201311 yr Jutros grozni Djilasovi policajci u Beogradskoj u Piaggio djubretar ubacuju jadnu imovinu trotoarskih prodavaca. U Zmaj Jovinoj u prodavnici stoje sve decije lutke manekeni bez ruku, naramak ruke slozen u korpi takodje izlozen.
June 20, 201311 yr Ti nesrecnici iz Beogradske su nesto najcemernije sto sam video u svom gradu, pa cak i preko, u Beogradu. Kada vidis sta su izneli na onim krpama i taj pogled ocajnika...
June 20, 201311 yr Jutros grozni Djilasovi policajci u Beogradskoj u Piaggio djubretar ubacuju jadnu imovinu trotoarskih prodavaca. U Zmaj Jovinoj u prodavnici stoje sve decije lutke manekeni bez ruku, naramak ruke slozen u korpi takodje izlozen.i sta ce sad s tim? mislim, ako cemo mak na konac, ljudima je oduzeta privatna imovina? gde ce da je drze? i zashto i do kad <_<
July 23, 201311 yr Sreća da nema para. Toliko sam se iznervirao kada sam pročitao, da evo već pola sata razmišljam kako da pokrenem inicijativu protiv ovoga. Đubrad gramziva.
July 24, 201311 yr Ako SNS stoji iza te vesti onda nema bojazni. Mislim, oni će uskoro najaviti prvi srpski kosmodrom i medjunarodnu svemirsku stanicu "Prvi Srpski Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić" ali to je samo to - najava. Tu počinje i završava se svaka njihova priča.
July 25, 201311 yr Ja odlepio kad sam video, a zena smirenim glasom:Pa vidis da oni ni ponton ne mogu da organizuju...Inace mislim da bi to bila smrt ratnog ostrva....
July 25, 201311 yr kljuchno je samo da ga ni ne pochnu, ako pochnu, ostavice neku krsh ruinu od armature, koja ce da stoji 200 godina. srecom nema bojazni.
July 30, 201311 yr o jebemti kreteneuh tek sad sam video ovo.svaka, ali svaka nova vlast dodje na ideju da iscedi novac sa ostrva. na svu srecu, na vreme shvate da je to dzungla u mocvari i da ce voda odneti sve sto naprave.sve dok se jednom ne pojavi neki zaista efikasan menadjer i ne uspe da ubije ostrvo. nadam se da se to nece dogoditi za mog zivota.