Töölönlahti Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) Šaran je dobar samo kada treba da kažeš taksisti gde si ili dokle ideš...edit:typo Edited May 27, 2012 by Oxymoron
hollow Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Slep je renoviran, kao da je izgubio deo magije a mozda sam samo ja omatorio previse za ovih par godina.
Frank Pembleton Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 kafana sa najgorom uslugom ikad. tamo vise ne idem...Neverovatno je kako se oni slepaju na ime...Neiskusni (ili naivni sa nadom da se nesto promenilo) tamo brzo zazale...
Caligula Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) Neverovatno je kako se oni slepaju na ime...Neiskusni (ili naivni sa nadom da se nesto promenilo) tamo brzo zazale...... pa jebemmu uvek je puno + je ukusno i dobro spremljeno. Ako je to kafana na tjosku uz Dunav (mozda sam pomesao imena, bas cu da prodjem tamo danas da vidim). Inace, za plitak dzep:dobar smudj i najjeftiniji alkohol uz predivan pogled: kraj dzade, prodje se pored 'reke' i veslackog kluba, pa puteljkom skroz do kraja. Takodje, jeftino pitje na splavu 'Kurton' (ne znam kako se zaista zove, svi ga zovu kurton) , zuta cerada, poslednji splav na zemunskom delu Dunava, uz novoasfaltirano setaliste. Ako nekome treba kikiriki/suncokret u gluvo doba noci ima jedan prozor u Fruskogorskoj, kod kafea 'Ribika' - pozvonis na zvonce u futeru prozora, otvori gospoja i pita te sta ces. To su 'Mrvitji', a preko puta su 'Crvitji' gde moz kupit limenke alkohola za jeftine nocne setnje. Edited May 27, 2012 by CowBoy
nenad Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 ... pa jebemmu uvek je puno + je ukusno i dobro spremljeno. Ako je to kafana na tjosku uz Dunav (mozda sam pomesao imena, bas cu da prodjem tamo danas da vidim). Inace, za plitak dzep:dobar smudj i najjeftiniji alkohol uz predivan pogled: kraj dzade, prodje se pored 'reke' i veslackog kluba, pa puteljkom skroz do kraja. Takodje, jeftino pitje na splavu 'Kurton' (ne znam kako se zaista zove, svi ga zovu kurton) , zuta cerada, poslednji splav na zemunskom delu Dunava, uz novoasfaltirano setaliste. Ako nekome treba kikiriki/suncokret u gluvo doba noci ima jedan prozor u Fruskogorskoj, kod kafea 'Ribika' - pozvonis na zvonce u futeru prozora, otvori gospoja i pita te sta ces. To su 'Mrvitji', a preko puta su 'Crvitji' gde moz kupit limenke alkohola za jeftine nocne setnje.ti si nov u zemunu? jel da?ne moras prolaziti ponovo, saran je u pitanju. malo iznad proseka hrana, za velike pare, sa uzasnom uslugom i uzasnom atmosferom. zaobilaziti.mesto koje si opisao zove se radecki, institucija.
Caligula Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 ti si nov u zemunu? jel da?... preselio pre nekoliko meseci. Pa se raspitao kod nekoliko drugara Zemunaca, bas juce isao u Radecki blejao u Dunav. Za Besnog Vuka saznao doduse tek pre par nedelja - rade i dostavu na adresu.
Caligula Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 pa sto ga zovu Kurton, pobogu ne znam jbg, tako mi je receno. Mozda zbog one ruzne zute cerade navucene preko zicane konstrukcije. Uvek je pun kada prodjem, uglavnom mladja ekipa koja bi da sedi na reci i pije jeftinija pica (nisam jos svracao tamo, samo sam cuo karakteristike)
vin Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 jel neko overio kafanu tocak ili tockovi, nisma sigurna kakos e zove. kao stanes na splavic na gardosu, neko te preveze preko puta i tu si. priroda, lepo i sl. bio neko?
basketas Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Kada ce se zaziveti koncept pijaca-trg? Danas pitao (izmestene) prodavce ali oni pojma nemaju.
fonTelefon Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 U Munzeji je novo pravilo da se mala matur slavi pod skolskim krovom prekrseno tako sto se slavilo na krovu skole. :D
fonTelefon Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Kada ce se zaziveti koncept pijaca-trg? Danas pitao (izmestene) prodavce ali oni pojma nemaju.nista od toga ko je jos verovao u pokretnu pijacu ne mogu samo da operu postojecu kako treba. suvo zlato danas
Recommended Posts