Đipalo Junuz Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 ŽiviJo Munzej! Tretiraju komarce sa zemlje onim pikapovima sa bacačima otrova pozadi :)
palikaris Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Time vise tretiraju setace na keju ???? Sent from my F8132 using Tapatalk
gospa buba Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 gospocka? necu nishta da kazem. proshla sam malopre pored bazena na slaviji, izbijaju izvorchici od po pola metra, bash je besmislena i ideja i izvedba :( sent from bubamoto
Caligula Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ne hvalite se novom fontanom? Bruka. Na vasarima sam vidjao sklopocije koje vise lice na fontanu od ovoga. Ovo ne znam sta je, pobacaj neki vajarski valjda, grehota za kamen. Inace prolazim tu svako jutro, kada sam prvi put video mislio sam da su radnici privremeno naredjali blokove kamena jer je tu do skoro bilo gradiliste.
3opge Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 prvom prilikom neko ce da obori kolima tu fontanu, biznismeni tu redovno voze.
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 (edited) e pa valjda na ovim pipama Edited June 26, 2018 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 pa gde ce da teche, po ulici? savrsheno, svidja mi se nije fauntin neho pipa. sent from bubamoto
Caligula Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 (edited) Prosao danas pored, zagledao - iz nekoliko metalnih necega curka voda po malo i kvasi zedni kamen. Visak se sliva dole u najvise 3cm plitku kamenu kadicu i citav proces je vrlo tih i izolovan od buke ulice. Potpuno zen stvar, tipa kalcificirani oblik zivota pao iz kosmosa direkt u gospodsku, stoji okamenjen i tiho place na sve oci koje ima. kozmicki weltshmertz. Daj bre da damo nekom narodu da naseli ovu zemlju. Edited June 26, 2018 by Caligula
gospa buba Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 pa jel ti lepo il nije? ja ne mogu ni da zamislim, proci cu sutra da vidim.sent from bubamoto
Caligula Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 (edited) Ako si odvaljen od svega, lepo je. Ali na taj nacin je lepa i desna strana tezge sa sijalicama. Zato kazem zen, treba da udjes u taj Alef i da se prepustis, bez da razmisljas ko je tu uzeo pare i odakle uopste ideja nekome da napravi nesto sto toliko iskace iz potrebe ulice, grada i zivota kao takvog. Edited June 26, 2018 by Caligula
Caligula Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 (edited) Da se vratim na fontanu™ - skoro svakog jutra prodjem tu jer idem do pekare. Cesto pored stoji neko (ili par njih) koji gleda ovo chudo. Ali ne opusten kao sto bi gledao fontanu Di Trevi vec mnogo radoznalije, gotovo sa naucnim zarom. Dakle ljudima nije jasno sta gledaju Edited July 13, 2018 by Caligula
Recommended Posts