Caligula Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 U prodavnici psece i macije hrane na izlazu iz parka ka Dunavu (ne zezam se)
gospa buba Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 neka garaza je tu odavno planirana, mislim na dunavskom kraju djure djakovica, oko elektrodistribucije. i ispred/ispod pinkija, to je bio zemunski koncept. super je da se nagura garaza na kej i u park. nisam pametna za zemun :(
kobni zelaya Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Dobro, to ispod pinkija ima smisla, tamo su i onako parkirana razna kola. Ovo ću morati da potpišem, baš mi je žao tog parkića, dosta je prijatan.
Caligula Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Pa ako to ukinu pored reke u tom delu ne ostaje mnogo zelenoga, sem beskorisnog pojasa travnjaka uz kej. Problem je sto Srbiju/gradove vode ljudi koji drze na zidovima poklopce od bomboljera umesto slika i grafika.
renne Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Danas zatvorena Glavna sat vremena, od pola 12 do pola 13. Pakao u najavi
smorenko Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Dobro, to ispod pinkija ima smisla, tamo su i onako parkirana razna kola. Ovo ću morati da potpišem, baš mi je žao tog parkića, dosta je prijatan. nadam se da od toga neće biti ništa
gospa buba Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Danas zatvorena Glavna sat vremena, od pola 12 do pola 13. Pakao u najavi e znamo zashto? u smislu alternative
Drug Chabor Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 nadam se da od toga neće biti ništa Taj parkić je kompletno renoviran i sređen pre 7-8 godina, nove staze, klupe, dva igrališta sa podlogom. Njegovo rušenje bi bio neviđeni retardizam. Shodno tome, ne sumnjam da će tu posaditi garažu.
renne Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 e znamo zashto? u smislu alternative Slave se čuvari neba rata leta gospodnjeg 1999.
smorenko Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Taj parkić je kompletno renoviran i sređen pre 7-8 godina, nove staze, klupe, dva igrališta sa podlogom. Njegovo rušenje bi bio neviđeni retardizam. Shodno tome, ne sumnjam da će tu posaditi garažu. apsolutno, pogotovo što je negde ispod kolektor koji je, kako mi je bivsa komsinica rekla, tu napravljen pre 35 godina. mozda bi im bilo bolje da prave to ispod vec postojeceg parkinga na pijaci
gospa buba Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 apsolutno, pogotovo što je negde ispod kolektor koji je, kako mi je bivsa komsinica rekla, tu napravljen pre 35 godina. mozda bi im bilo bolje da prave to ispod vec postojeceg parkinga na pijaci jeste ali ispod je problem u celoj donjoj varoshi
kobni zelaya Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Bio sam pre neki dan do tog animal shopa, potpisao peticiju protiv parkinga.
bigvlada Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Labudovi, guske i sitna deca izmileli na sunce. Ljudi ih hrane suvim hlebom i zelenom salatom. Izlaze na suvo i dozvoljavaju sitnoj deci da ih miluju. :) Bio je i neki skup ili nešto slično na letnjoj pozornici (dečije letnje igre?), deca od 5-8 godina u narodnim nošnjama igraju kolo.
Recommended Posts