Jump to content
IGNORED

Festivali

Duci Simonovic

Recommended Posts

Posted

Na mom ce pisati, sto bi otvarao nov 

Posted
Na mom ce pisati, sto bi otvarao nov 

+1
Eto, ako može nek se prebači tamo.
Posted

Pola dana ako ne zuris.Guzva je velika,oce posetu da ogadi prisustvo ponekog ministra kao lane ali ostalo je ok.Ako si resio da pazaris kulena,slanine,kobasica,cvaraka etc bolje mesto nema.Bude tu i sireva i vina,mada vino nikad nisam tamo kupio.U lovackom domu pojedes porciju gulasa ili skembica cisto zbog atmosfere: sve pjano i ludo :) 

• 2 weeks later...
Posted

Kako iz NS-a ili BG-a busom do Erdevika?

Posted

Do Sremske Mitrovice ili Šida, pa lokalnim busom.

Posted (edited)

Čini mi se da jutarnji bus iz Beograda za Vukovar prolazi kroz Erdevik i okolna sela pre nego što stigne u Šid. Ne vidi se na itinereru koji pokazuje www.bas.rs, ali vredi proveriti.

Edited by ajgor
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Repriza rumunskog Street food festivala, kome se svidela Maheem-ova reportaza je u Temisvaru od 4. do 7. oktobra, samo minus muzika i prateci program.

Ja sam posle njegovog pisanja zapalio za Arad kao sledecu najblizu destinaciju i mogu da potpisem sve sto je on rekao, vrhunski smo se proveli. :)

• 4 months later...
Posted

Promocija Rumnačke pihtjde će se održati u Novom sadu na trgu republike kod riblje pijace 07. i 08. februara od 09 do 16 časova.Manifestacija će se održati 15. i 16. februara u Rumenki. Vidimo se!!

Posted

Ovaj vikend je Sajam Pirotske Peglane u Pirotu.