Jump to content

Roland Garros P-b-P

Featured Replies

fiju, jedva vrno break, 4-4... Slovenac mnogo boljse, NJole iz nekog razloga potpuno izgubio agresivnost

bobami kavčić bije za sve pare, riskantno gađa blizu ivica ispravan recept protiv ptice trkačie koja sve stiže :)

fiju, jedva vrno break, 4-4... Slovenac mnogo boljse, NJole iz nekog razloga potpuno izgubio agresivnost
Standardno prvi set-bogovski drugi set-wtf, po ko zna koji put ove godine angry.gif

Edited by Time Crisis

No alarms and no surprises...

zasto ga zoves njole angry.gif mene to jako nervira...ajde ungure osvoji bar 10 gejmova

zasto ga zoves njole angry.gif mene to jako nervira...
sada si mi upravo dao razlog vise :Ptrci janez za sve pare...

Slovenac igra svaka mu čast. trudi se maksimalno, Novak će baš morati da se pomuči da ovo završi , mada ne sumnjam u to.

2 down, 5 to go :)

ajde ungure osvoji bar 10 gejmova
Ungur je zalutao ovde, ne zna ni on sam kako. :) Nole bolje nego u prvom krugu, ali može to još bolje :)

U trećem kolu igra sa igračem koji je morao da prođe kvalifikacije.

Ungur je zalutao ovde, ne zna ni on sam kako. :) Nole bolje nego u prvom krugu, ali može to još bolje :)
NJole je u prvom setu prikazao 1 demonstraciju sile... ja lepo rekoh da ce covek da omlati ovaj RG, samo mi i dalje niko ne veruje :P

Ja verujem, samo biće povuci-potegni, kao i uvek uostalom :)

nego delpo se muci sa vazelinom...ajd jos da vidimo kako berdih ispada danas od lodre i tc moze da trazi 50% warna :D

Ovaj Ungur je imao set loptu.

i to dve