Jump to content
IGNORED

Roland Garros P-b-P

Ros

Recommended Posts

Posted

fiju, jedva vrno break, 4-4... Slovenac mnogo boljse, NJole iz nekog razloga potpuno izgubio agresivnost

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

146

• iDemo

89

• Time Crisis

53

• burekdzija

52

Posted

bobami kavčić bije za sve pare, riskantno gađa blizu ivica ispravan recept protiv ptice trkačie koja sve stiže :)

Posted (edited)
fiju, jedva vrno break, 4-4... Slovenac mnogo boljse, NJole iz nekog razloga potpuno izgubio agresivnost
Standardno prvi set-bogovski drugi set-wtf, po ko zna koji put ove godine angry.gif Edited by Time Crisis
Posted

No alarms and no surprises...

Posted

zasto ga zoves njole angry.gif mene to jako nervira...ajde ungure osvoji bar 10 gejmova

Posted
zasto ga zoves njole angry.gif mene to jako nervira...
sada si mi upravo dao razlog vise :Ptrci janez za sve pare...
Posted

Slovenac igra svaka mu čast. trudi se maksimalno, Novak će baš morati da se pomuči da ovo završi , mada ne sumnjam u to.

Posted
ajde ungure osvoji bar 10 gejmova
Ungur je zalutao ovde, ne zna ni on sam kako. :) Nole bolje nego u prvom krugu, ali može to još bolje :)
Posted

U trećem kolu igra sa igračem koji je morao da prođe kvalifikacije.

Posted
Ungur je zalutao ovde, ne zna ni on sam kako. :) Nole bolje nego u prvom krugu, ali može to još bolje :)
NJole je u prvom setu prikazao 1 demonstraciju sile... ja lepo rekoh da ce covek da omlati ovaj RG, samo mi i dalje niko ne veruje :P
Posted

Ja verujem, samo biće povuci-potegni, kao i uvek uostalom :)

Posted

nego delpo se muci sa vazelinom...ajd jos da vidimo kako berdih ispada danas od lodre i tc moze da trazi 50% warna :D