Jump to content
IGNORED

Roland Garros P-b-P

Ros

Recommended Posts

Posted

presao sam na es da vidim matsa...srao kako je conga trebao da dobije ovo da je pravde ;) Ali Tipsy Time :Hail:

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

146

• iDemo

89

• Time Crisis

53

• burekdzija

52

Posted

"ko je sad pičkica", pita me moja žena tvrdeći da je Djoks pustio suzu. jel istina da se to desilo pa da ga se odreknem ko čoveka i srbina?

Posted
"ko je sad pičkica", pita me moja žena tvrdeći da je Djoks pustio suzu. jel istina da se to desilo pa da ga se odreknem ko čoveka i srbina?
Tsonga je prvi pustio mušku najtežu. Nole se samo solidarisao
Posted

Ali napuštanje tribina posle četvrtog seta....bruke jedne bezdušne.To je transparentan pokazatelj koliko je ,,zapadnjak,, spreman da uloži strasti i vernosti u nešto što je lišeno ikakvih rodbinskih i finansijskih konekcija i predstavlja gistro zabavu.Da prevedem ako Conga nije razumeo: "Platiću kartu, navijaću iz sveg glasa dok ti ide....ali da kisnem dok te dere Djoksy u petom setu....mislim ....oprosti."Conga: ,,ali još nije počeo peti set.....Navijač: ,,brate ....rekoh oprosti...na kom li sam nivou parkirao...."Džaba vam i RG i tradicija i Janik Noa...sad ste ga ukenjali za sve franke.

Posted (edited)

^^Pa dobro, ne znam koliko košta karta, ali za glavni meč na Philippe Chatrier-u pretpostavljam da ni Francuzima nije jeftina. Tj. verovatno da su ti što su otišli ionako neki njihovi džiberi/pozeri, a ne pravi navijači koji su verovatno morali ostati kod kuće :)Btw:

"Well, I'm very disappointed for Jo," Federer said. "I would have loved to play him here in Paris. I have a feeling that the crowd would have loved to see such a match.
:P Edited by Time Crisis
Posted

za Novakovu pobedu je najzasluzniji Brad Gilbert. :Hail: :Hail: :Hail: Prvo je imao osecaj da ce sve biti gotovo u 4 seta a onda je imao osecaj da ce Tsonga da se vrati nakon 0-3 u petom.

Posted

Novak se napumpao samopouzdanja.

Posted

Perderer je govno, kao i game, set & shit. Vec sam 1 napisao - tenis, kao lep sport, jednostavno na zasluzuje da govnar kao Pederer bude najbolji igrac u povijesti. Da budem iskren, ne zasluzuje ni Njoleta.

Posted
Perderer je govno, kao i game, set & shit. Vec sam 1 napisao - tenis, kao lep sport, jednostavno na zasluzuje da govnar kao Pederer bude najbolji igrac u povijesti. Da budem iskren, ne zasluzuje ni Njoleta.
On (Federer) nije najbolji igrac u povijesti (NIUP) - samo ga je usr@lo da igra par godina sa pacerima i osvaja sve sto je moglo da se osvoji. Kako se pojavila konkurencija tako je i on otisao na "svoje mesto". To svakako nije NIUP. Mis'im ono - i sa i bez navijanja - koliko vredi neki njegov GS u kome je pregazio preko par solidnih ali drugorazrednih momaka u poredjenju sa GSovima koje je uzimao Nadal (igrajuci protiv Federera) i/ili Djokovic (igrajuci protiv Federera i(ili?) Nadala i tako dalje). Dobar jeste al' da bi bio najbolji mora covek da bude njegov fan - a ja to nisam tako da - znate vec kako to ide... :)
Posted
^^Pa dobro, ne znam koliko košta karta, ali za glavni meč na Philippe Chatrier-u pretpostavljam da ni Francuzima nije jeftina. Tj. verovatno da su ti što su otišli ionako neki njihovi džiberi/pozeri, a ne pravi navijači koji su verovatno morali ostati kod kuće :)
Zvanični cenovnikPrema ovom cenovniku najjeftinija karta je bila 65 evra, pa onda 74, 90 i 108 evra, po kategorijama...
Posted
On (Federer) nije najbolji igrac u povijesti (NIUP) - samo ga je usr@lo da igra par godina sa pacerima i osvaja sve sto je moglo da se osvoji. Kako se pojavila konkurencija tako je i on otisao na "svoje mesto". To svakako nije NIUP. Mis'im ono - i sa i bez navijanja - koliko vredi neki njegov GS u kome je pregazio preko par solidnih ali drugorazrednih momaka u poredjenju sa GSovima koje je uzimao Nadal (igrajuci protiv Federera) i/ili Djokovic (igrajuci protiv Federera i(ili?) Nadala i tako dalje). Dobar jeste al' da bi bio najbolji mora covek da bude njegov fan - a ja to nisam tako da - znate vec kako to ide... :)
Po istoj liniji sam i potaknuo već banalni Fed hejt pre par strana - ja sam jednostavno Borg freak, mrzim to servis-volej nabijanje statistike, više cenim brze noge i hladnu glavu, a i pamtim Konors-Borg-Nastase-Mekinro godine, sasvim uporedive sa današnjom Nadal-Džoker-Fed-Marej konkurencijom. Iz te perspektive, Rođina era deluje kao crna rupa teniske tradicije.
Posted (edited)
Sve zavisi, isti argument može i danas da važi - koliko vredi Rafin USO gde je jedan jedini jak meč bilo finale protiv polumrtvog Novaka (polufinale protiv Youzhny-ja i slično) Ili koliko su jaki igrači od top 5 pa nadole, kad Ferrer može godinu dana da bude 5. na svetu, u 30. godini i bez ijedne titule jače od ATP500? Tipsarević 8. na svetu, prvu ATP titulu u karijeri osvojio krajem prošle godine, dve ukupno? Uvek mi je bilo bezveze poređenje različitih perioda, takvi su kakvi su :) Edited by Time Crisis
Posted

btw, je preskace delpo tipsu sledeceg ponedeljka?

Posted

^Po ovom sajtu (koji se btw azurira posle svakog meca) ne preskace ga, fali mu 20 poena...

Posted
+1