June 5, 201212 yr ... nadam se da ce - znate vec kako to ide - ako prodje - obrisati pod sa - znate vec kim...+1
June 5, 201212 yr Ovo ako stigne onda mozemo da se pitamo ko je najveci i taj rad. Mis'im 2011/12-te... :)
June 5, 201212 yr Nole... dodjes mi 10 god zivota, otprilike.sad mi je pomalo zao ovoga TTSONGU.sto je, koji moj, TBoS?titanium balls of steel
June 5, 201212 yr Aujebemtizivot.pogledam prvi, pogledam brejk u drugom, kontam conga se raspao, odem po dete u vrtic, druzim se sa mamama, kafica, mislim odavno je gotovo, telefon i rezultat i ne gledam... i vratim se na tb i mal sto ne umrem. E zato je (izmedju ostalog) tenis majka svih sportova. :Hail:
June 5, 201212 yr titanium balls of steelPa gde nam je afroamerički brat ove godine, da li i dalje navija za Đokovića?
June 5, 201212 yr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbensedinJel' bensedin ova sto joj se samo kljucni atributi vide??? U daljini??
June 5, 201212 yr Pa gde nam je afroamerički brat ove godine, da li i dalje navija za Đokovića?pa treba sačekati par sati da se snimi, uploaduje na yt...
June 5, 201212 yr A sada ultimativno poniženje najprecenjenijeg igrača svih vremenaZAŠTO ĆUTITEEEnovak igra protiv federera