June 5, 201212 yr sopa Tsonga ko blesav... treba samo NJole da istrpi ovo, jer ne moze celi mec da lupa iz sve snage ;)
June 5, 201212 yr cim sam poceo da gledam djokovic izgubio svoj servis, napravio gresaka, vjerovatno, koliko u citavom mecu do tad... i tako citav ovaj rg
June 5, 201212 yr cim sam poceo da gledam djokovic izgubio svoj servis, napravio gresaka, vjerovatno, koliko u citavom mecu do tad... i tako citav ovaj rg Mozhda je reshenje ako samo pratish live score...
June 5, 201212 yr Sto je u svakom slucaju mnogo manja zrtva od one koju je Mandingo podneo kada je Ana osvajala RG
June 5, 201212 yr kako se bezveze stiso... a ovaj sopa li sopa, jos ga i seru baloni na liniju... bezveze poklonjen set, ali idemo dalje
June 5, 201212 yr cim sam poceo da gledam djokovic izgubio svoj servis, napravio gresaka, vjerovatno, koliko u citavom mecu do tad... i tako citav ovaj rg ja sam sad upalio na 5:6 i jbg...dupli jinx mora da proradi u suprotnom smeru
June 5, 201212 yr JMDP i Fed u taj brejk drugog setaStrašna odbrana Martina u prvom poenuId'u kjur kakva forhendiška Edited June 5, 201212 yr by Garnirung