freakns Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 sopa Tsonga ko blesav... treba samo NJole da istrpi ovo, jer ne moze celi mec da lupa iz sve snage ;)
Timmi Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 cim sam poceo da gledam djokovic izgubio svoj servis, napravio gresaka, vjerovatno, koliko u citavom mecu do tad... i tako citav ovaj rg
Hobbit slayer Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 cim sam poceo da gledam djokovic izgubio svoj servis, napravio gresaka, vjerovatno, koliko u citavom mecu do tad... i tako citav ovaj rg Mozhda je reshenje ako samo pratish live score...
cartman Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Sto je u svakom slucaju mnogo manja zrtva od one koju je Mandingo podneo kada je Ana osvajala RG
freakns Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 kako se bezveze stiso... a ovaj sopa li sopa, jos ga i seru baloni na liniju... bezveze poklonjen set, ali idemo dalje
Garnirung Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 cim sam poceo da gledam djokovic izgubio svoj servis, napravio gresaka, vjerovatno, koliko u citavom mecu do tad... i tako citav ovaj rg ja sam sad upalio na 5:6 i jbg...dupli jinx mora da proradi u suprotnom smeru
iDemo Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 2:1 (40:30) Za Novaka... Servira da ga overi (ako uspe) - za 3:1 u trecem...
Garnirung Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) JMDP i Fed u taj brejk drugog setaStrašna odbrana Martina u prvom poenuId'u kjur kakva forhendiška Edited June 5, 2012 by Garnirung
Recommended Posts