Jump to content

Roland Garros P-b-P

Featured Replies

Lose se pise Tipsi. :(

Sta sve ovaj vraca i kako?! :o

Lose se pise Tipsi. :(
Pa dok prvi servis masi za metar i po, a Almagro igra retern viner ramom na servis od 200kmh koji je nekako usao... da, lose mu se pise.5. gem je pokazao kako moze da igra protiv njega, dobar prvi servis, i duge lopte ali ne previse rizicne lopte u kilavi Almagrov bh.

Haha Tipsa je kralj kako prica sam sa sobom."Zasto ne paralela, zasto ne paralela, to mi nikad nece biti jasno"Sledeci poen zavali savrsenu bh paralelu niz liniju :D

trebace on da prica boga pitaj s kime da izvuce ovde nesto. Almagro je jednostavno bolji

Ocekivao sam da Tipsa moze makar set da izvuce (vise gemova <_< ) al mrka kapa. :(

opustite se, ovaj mec ide bas onako kako je tipsa hteo - izmoriti protivnika i opustiti ga, a onda rutinski u 5 setova.

Jbg, bolji je Almagro u svakom delu, šta je tu je :)

poslednja sansa... ajmo Dzanko!

Stvarno ni set... mada dobar nastup Janka ove godine, nema se šta zameriti :)

jbg, nije se moglo. igrao je protiv coveka koji je verovatno 4-5 po snazni na slljaci(Nadal, NJole, Pederer, pa on i Ferrer), borio se, odigrao korektno... na Wimbledonu bi se moglo uz lep zreb i u 1/4 finale :)

Dobio Tsonga, iako je Vavrinka vratio brejk na pocetku. Steta, mislim da bi Vavrinka bio laksi protivnik, nadam se samo da Nole nece opet daviti u pet setova da u 1/2 ne bi opet popio prstic na kraju od Federera.

Dobra stvar je što sigurno neće biti stavljen u 11:00 da igra nego u nekom terminu poslepodne, kad se ljudi vrate sa posla....

ja necu nista da kazem, JLP ce me staviti u top ako kazem sta mislim :D

ja necu nista da kazem, JLP ce me staviti u top ako kazem sta mislim :D
Reci slobodno, pa sad sam nakon ovoga i ja optimista. Ja mu nakon nula dva ubeležio poraz i ovo je sad novi turnir....:lol: