June 4, 201212 yr Lose se pise Tipsi. :(Pa dok prvi servis masi za metar i po, a Almagro igra retern viner ramom na servis od 200kmh koji je nekako usao... da, lose mu se pise.5. gem je pokazao kako moze da igra protiv njega, dobar prvi servis, i duge lopte ali ne previse rizicne lopte u kilavi Almagrov bh.
June 4, 201212 yr Haha Tipsa je kralj kako prica sam sa sobom."Zasto ne paralela, zasto ne paralela, to mi nikad nece biti jasno"Sledeci poen zavali savrsenu bh paralelu niz liniju :D
June 4, 201212 yr trebace on da prica boga pitaj s kime da izvuce ovde nesto. Almagro je jednostavno bolji
June 4, 201212 yr opustite se, ovaj mec ide bas onako kako je tipsa hteo - izmoriti protivnika i opustiti ga, a onda rutinski u 5 setova.
June 4, 201212 yr jbg, nije se moglo. igrao je protiv coveka koji je verovatno 4-5 po snazni na slljaci(Nadal, NJole, Pederer, pa on i Ferrer), borio se, odigrao korektno... na Wimbledonu bi se moglo uz lep zreb i u 1/4 finale :)
June 4, 201212 yr Dobio Tsonga, iako je Vavrinka vratio brejk na pocetku. Steta, mislim da bi Vavrinka bio laksi protivnik, nadam se samo da Nole nece opet daviti u pet setova da u 1/2 ne bi opet popio prstic na kraju od Federera.
June 4, 201212 yr Dobra stvar je što sigurno neće biti stavljen u 11:00 da igra nego u nekom terminu poslepodne, kad se ljudi vrate sa posla....
June 4, 201212 yr ja necu nista da kazem, JLP ce me staviti u top ako kazem sta mislim :DReci slobodno, pa sad sam nakon ovoga i ja optimista. Ja mu nakon nula dva ubeležio poraz i ovo je sad novi turnir....