burekdzija Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Lose se pise Tipsi. :(Pa dok prvi servis masi za metar i po, a Almagro igra retern viner ramom na servis od 200kmh koji je nekako usao... da, lose mu se pise.5. gem je pokazao kako moze da igra protiv njega, dobar prvi servis, i duge lopte ali ne previse rizicne lopte u kilavi Almagrov bh.
burekdzija Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Haha Tipsa je kralj kako prica sam sa sobom."Zasto ne paralela, zasto ne paralela, to mi nikad nece biti jasno"Sledeci poen zavali savrsenu bh paralelu niz liniju :D
freakns Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 trebace on da prica boga pitaj s kime da izvuce ovde nesto. Almagro je jednostavno bolji
Nesh Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ocekivao sam da Tipsa moze makar set da izvuce (vise gemova <_< ) al mrka kapa. :(
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 opustite se, ovaj mec ide bas onako kako je tipsa hteo - izmoriti protivnika i opustiti ga, a onda rutinski u 5 setova.
Time Crisis Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jbg, bolji je Almagro u svakom delu, šta je tu je :)
Time Crisis Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Stvarno ni set... mada dobar nastup Janka ove godine, nema se šta zameriti :)
freakns Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 jbg, nije se moglo. igrao je protiv coveka koji je verovatno 4-5 po snazni na slljaci(Nadal, NJole, Pederer, pa on i Ferrer), borio se, odigrao korektno... na Wimbledonu bi se moglo uz lep zreb i u 1/4 finale :)
burekdzija Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dobio Tsonga, iako je Vavrinka vratio brejk na pocetku. Steta, mislim da bi Vavrinka bio laksi protivnik, nadam se samo da Nole nece opet daviti u pet setova da u 1/2 ne bi opet popio prstic na kraju od Federera.
Jean-Luc Picard Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dobra stvar je što sigurno neće biti stavljen u 11:00 da igra nego u nekom terminu poslepodne, kad se ljudi vrate sa posla....
freakns Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ja necu nista da kazem, JLP ce me staviti u top ako kazem sta mislim :D
Jean-Luc Picard Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ja necu nista da kazem, JLP ce me staviti u top ako kazem sta mislim :DReci slobodno, pa sad sam nakon ovoga i ja optimista. Ja mu nakon nula dva ubeležio poraz i ovo je sad novi turnir....
Recommended Posts