Jump to content
IGNORED

Roland Garros P-b-P

Ros

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

146

• iDemo

89

• Time Crisis

53

• burekdzija

52

Posted
i dobi kreatorka :blink:
kreatorka definitivno ima igru, samo jos kad bi glavu sredila..
Posted

ode nalbandijan...1 od mogucih prepreka federeru :lol:

Posted

Troicki je retard a ja jos veci jer se nerviram... angry.gif

Posted

evo uspeo nekako da utera meč u peti set.on već godinu dana ne može da se oporavi od onog meča sa makijemtm

Posted

dobro sto je novaka neko prokomentariso :lol:

Posted (edited)

Pa kako je odigrao Novak? Čitam da se Starać držao, malko.Viktor ga smorio do predajeEvo Simon preokrenuo dok je Viktor žvalavio sa Belućijem

Edited by Garnirung
Posted
Viktor napokon
Sta napokon, pet pobeda u nizu :P Dominacija.Jelka se kvalitetno raspada. Bogomolov igrao pet setova i predao na mec loptu, ali nije nikakva fora nego se stvarno povredio.
Posted

Bogi igra za kladže? :D Šalu na stranu, nek se čovek oporavi. Vidim i da je Bartel prsla od neke kvalifikantkinje, verovatno isto povreda.

Posted (edited)
Pa kako je odigrao Novak? Čitam da se Starać držao, malko.Viktor ga smorio do predaje
Nije malko, odlično se držao nekih set i po :) U prvom setu npr. tamo negde do polovine je imao 2 greške, agresivna igra, Novak bez pravih šansi. Protraćio zatim Novak dve brejk lopte (mada je i tu Staraće dobro igrao) na 6-5, zatim Staraće poveo sa 1-0 u TB, ali posle toga Novak bez greške za prvi set. U drugom setu velika borba na početku, a od sredine drugog do kraja rutinski :) Prilično vetrovito je inače bilo, Novak dobar na servisu i uopšte mislim da može biti zadovoljan s prvim mečom. Naravno može bolje uvek :) Edited by Time Crisis
Posted

Starace je skolovan igrac, sasvim dobar. Novak skoncentrisan i strpljiv kao u najboljim danima. Odlicno otvaranje turnira.Ali mi je zato Viktor Troicki ogadio tenis.

Posted

Ja samo bacim pogled na livescore da vidim kako ide Viktor, od gledanja sam digao ruke :P

Posted
počeo jakotm tipsa <_<
Nije Tipsa za šljaku čini mi se, mada od Kverija baš ne bi trebalo da gubi angry.gif