Čutura Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 i dobi kreatorka kreatorka definitivno ima igru, samo jos kad bi glavu sredila..
duda Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 evo uspeo nekako da utera meč u peti set.on već godinu dana ne može da se oporavi od onog meča sa makijemtm
Garnirung Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Pa kako je odigrao Novak? Čitam da se Starać držao, malko.Viktor ga smorio do predajeEvo Simon preokrenuo dok je Viktor žvalavio sa Belućijem Edited May 28, 2012 by Garnirung
MrX Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Viktor napokonSta napokon, pet pobeda u nizu :P Dominacija.Jelka se kvalitetno raspada. Bogomolov igrao pet setova i predao na mec loptu, ali nije nikakva fora nego se stvarno povredio.
Garnirung Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Bogi igra za kladže? :D Šalu na stranu, nek se čovek oporavi. Vidim i da je Bartel prsla od neke kvalifikantkinje, verovatno isto povreda.
Time Crisis Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 (edited) Pa kako je odigrao Novak? Čitam da se Starać držao, malko.Viktor ga smorio do predajeNije malko, odlično se držao nekih set i po :) U prvom setu npr. tamo negde do polovine je imao 2 greške, agresivna igra, Novak bez pravih šansi. Protraćio zatim Novak dve brejk lopte (mada je i tu Staraće dobro igrao) na 6-5, zatim Staraće poveo sa 1-0 u TB, ali posle toga Novak bez greške za prvi set. U drugom setu velika borba na početku, a od sredine drugog do kraja rutinski :) Prilično vetrovito je inače bilo, Novak dobar na servisu i uopšte mislim da može biti zadovoljan s prvim mečom. Naravno može bolje uvek :) Edited May 28, 2012 by Time Crisis
April Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Starace je skolovan igrac, sasvim dobar. Novak skoncentrisan i strpljiv kao u najboljim danima. Odlicno otvaranje turnira.Ali mi je zato Viktor Troicki ogadio tenis.
Time Crisis Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ja samo bacim pogled na livescore da vidim kako ide Viktor, od gledanja sam digao ruke :P
Time Crisis Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 počeo jakotm tipsa <_<Nije Tipsa za šljaku čini mi se, mada od Kverija baš ne bi trebalo da gubi
Recommended Posts