Jean-Luc Picard Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 evo i Wawa krenuo da se vraca od 0-2 :)Pa da! Najopasniji rezultat....
freakns Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Pa da! Najopasniji rezultat....o, vidi VJ-a... ti preziveo NJoleta? :Dali kakav epski duel igraju Tsonga i Wawrinka prvi dokazuje da mu je teniska inteligencija obrnuto srazmerna jacini udarca a drugi da ima muda velicine osrednjeg kikirikija. i evo odose u 5...
Time Crisis Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 i evo odose u 5...Odlično, nema šanse da završe danas :)
freakns Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 evo, suspendovani su... 4-2 za inteligentnog u petom... Delpo i Berdych isto prekinuti, 2-1 u setovima za Delpa.
duda Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Meni ovo s Noletom sve super. Bolje da se izoštrava fokus protiv Sepija nego da protiv RF ne zna šta ga je snašlo. Na stranu što mi se dopada kako se kreće, a udarci će doći; ja se posebno nadam onim dijagonalama kojim osvaja prostor, a na šljaci brzih promena pravca nema i kad prođe prva dijagonala, povratak u poen je nemoguća misija.ja se tim dijagonalama nadam odavno.ali, ne viđam ih nešto ove godine, tako da se sve manje nadam <_<
freakns Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 evo ih, redovne kukadzije... kako vi prezivite svaki NJoletov turnir, ostace tajna :D
Jean-Luc Picard Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) evo ih, redovne kukadzije... kako vi prezivite svaki NJoletov turnir, ostace tajna :DPa dobro! Bar kad si ti u pitanju to bar nije nikakva tajna jer izgleda bez obzira na performans ti uvek vidiš da igra sjajno, da je favorit, da će da se prošeta turnirom...itakodaljeitakobliže.... Edited June 3, 2012 by Jean-Luc Picard
Alphons Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Pa dobro! Bar kad si ti u pitanju to bar nije nikakva tajna jer izgleda bez obzira na performans ti uvek vidiš da igra sjajno, da je favorit, da će da se prošeta turnirom...itakodaljeitakobliže....Pa kada Ana ili Karolinica rano ispadnu, spremno im ponudi svoju pomoć. Zato mora da se nada da će Novak da se prošeta do finala, da i njemu ne mora da nudi :DBtw, gledao sam danas malo Goffina protiv Feda. Ok je to, dečko svakako ima talenta ali su me iznenadile 2 stvari. Prvo, piše da ima 21 godinu, a izgleda ko da ima 18. Drugo, piše da je visok 180 a izgleda kao da ima 170.
Time Crisis Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Marián Vajda: "Djokovic cannot play worse than today!" http://multimedia.quotidiano.net/ubitennis.shtml?tipo=media&media=26289
Dankan Ajdaho Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Meni ovo s Noletom sve super. Bolje da se izoštrava fokus protiv Sepija nego da protiv RF ne zna šta ga je snašlo. Na stranu što mi se dopada kako se kreće, a udarci će doći; ja se posebno nadam onim dijagonalama kojim osvaja prostor, a na šljaci brzih promena pravca nema i kad prođe prva dijagonala, povratak u poen je nemoguća misija.Meni je glavni utisak danas bio užasno kretanje. Skoro nikad nije bio "na" udarcu by the book.
April Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Meni je glavni utisak danas bio užasno kretanje. Skoro nikad nije bio "na" udarcu by the book.U odnosu na RG'011 ove patike su tehnološka revolucija.
freakns Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Meni je glavni utisak danas bio užasno kretanje. Skoro nikad nije bio "na" udarcu by the book.ovo.ima tu malo i do terena, nepravilnih odskoka i slicno, ali realno covek se nije 3 puta namestio kako trebaDZanko danas prvi mec na Suzanne Lenglen... moze li do seta?
Time Crisis Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 DZanko danas prvi mec na Suzanne Lenglen... moze li do seta? Almagro nije Nadal, što ne bi :)
Jean-Luc Picard Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ovo.ima tu malo i do terena, nepravilnih odskoka i slicno, ali realno covek se nije 3 puta namestio kako trebaMa on je bre igrao jako pasivno a bio blizu osnovnoj liniji a to ne ide. Biti pasivan je legitimna taktika ali onda moraš da se povučeš jedno tri metra iza i tako sebi kupiš neki delić sekunde više za dobro nameštanje na udarac.
Recommended Posts