May 26, 201212 yr po pickosti: grcka, rumunija, kipar, naravno bugraska koja na zalost nije sa nama veceras....nadam se da ce voditelj pasti sa bine do kraja veceri i slomiti vrat. ogavnije ljudsko bice nisam vidio dugo vremena..da sam tamo, priso bi mu, i mirno i dostojanstveno mu zabijo ekser u koljeno Edited May 26, 201212 yr by Krampa
May 26, 201212 yr izdajničeNea veze, ionako babuške uzimaju. Slušajte Hattorija, za koga on glasa, taj će pobedi.
May 26, 201212 yr Italijanka bila dobra, ali glas sa mobilnog i sa fiksnog je otišo za makedonsko milfovče.također.Ispoštovala sam i Rumunku zbog mandinga :D
May 26, 201212 yr Italijanka bila dobra, ali glas sa mobilnog i sa fiksnog je otišo za makedonsko milfovče.Bravo. Idemo kaliopiiiii
May 26, 201212 yr ja se tek sad uključila. Makedonija FTW!Ruske babuške samo simpa, ne verujem da na to mogu til d vin.
May 26, 201212 yr žene:Svidin, Rumunija, Italija, Cipar...muški:Žeks bio dobar, ovi dupli metalize, Sulejmaniedit:što bre, RTS ne prenosi half-time show?!baš je dobar, gledam strim Edited May 26, 201212 yr by dvb-t manijak