koksy Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Nina je Српкиња. Prc!jes' pri sebi? gde si video ovako pobožnu Српкињу ?"Večeras sam bila mirna, sretna i Bogu zahvalna što smo napravili nastup na koji smo bili ponosni. Moja osobna satisfakcija je u tome što su svi glazbenici večeras bili tužni što nisam s njima u finalu. Švedska, Portugal, Bosna i mnogi drugi su večeras bili nesretni što sam ispala, no ja znam da Bog krivim crtama piše pravo. Zahvalna sam Bogu na ovome iskustvu, a beskrajno hvala svim ljudima koji su me nosili sve ove dane rečenicom "Nina se voli, nebo se moli"".
Đipalo Junuz Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Hrvatskoj pjesmi nedostaje neki "šus", neka zajebancija, neko pičkaranje, neki izgred ili eto, neka krađa. Da se Nina danas vratila i da je umjesto ove božanske papazjanije, sa punom torbom hotelskih ručnika i vrećicom onih skupih kikirikija iz bifea, izgovorila: "Jebi ga, nismo pobijedili, ali šta smo se nakrali… Iiiii… Pogledaj ručnik. A? Probaj kak je mekani. Ko mali od pande", budite sigurni da poraz ne bi ni osjetili. Čitali bi njenu izjavu i govorili: "Pjesma joj je bezvezna, ali može ukrast ko HDZ-ovka"
radisa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Meni Englbert odličan... Od svega u polufinalu mnogo, mnogo bolji...
Quizmaster Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Nisam gledao polufinala (sem nastupa Ramba Amadeusa) da ne pokvarim ugođaj... Mada sam time verovatno propustio i neke urnebese :D
gervasius twinkleminkleson Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Engelbert Humperdinck :DIme kao zli genije iz crtanog filma, a izgleda kao Del Boy koji pokusava da izgleda kao Johnny Cash.
Sir Oliver Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) ..jab volo da mi je to nik na forumu!edit: editovana dva slovca Edited May 26, 2012 by Sir Oliver
Kreator Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Meni Englbert odličan... Od svega u polufinalu mnogo, mnogo bolji...Meni uzasan i smesan. Ali dobro ukusi su razliciti.
radisa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Meni uzasan i smesan. Ali dobro ukusi su razliciti.Jašta...Recimo, evo, neko je pustio ui finale ovu što se dernja kao da se od duše rastaje, a ne da učestvuje na gay takmičenju... Jab' ovu Albanku diskfalifikovao i pre polufinala... :)
Recommended Posts