Jump to content

Evrovizija 2012

Featured Replies

On 22. 5. 2012. at 21:57, CowBoy said:
... jes vala. Babe su bilo osvezenje too. Ocigledno da ovaj natjecaj ne voli osvezenja (interesuje me na kom mestu ce ruskinje da zavrse)i meni
Top 3 na keca. Ne bi me cudilo da odu jako i do samog kraja.Ima li negde da se kladi na Eurosong?
  • Replies 1.5k
  • Views 92.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 22. 5. 2012. at 22:00, pavllle said:
Top 3 na keca. Ne bi me cudilo da odu jako i do samog kraja.Ima li negde da se kladi na Eurosong?
uvek je bilo u kladionicama, sto posto imababe su meni zakon, ipak preekstremne da bi pobedile, prognoziram im 5-6 mesto.

Moja prognoza za finale (pretpostavljajuci sta masu pali i zari):1. Svedska2. Italija3. Rusija

Navijam za te mediteranke

Je li to Rumunka peva "Mandingo evri dej"? Nikada joj nije dosta cool.gif

Edited by BlackGeorge

On 22. 5. 2012. at 20:59, stoka said:
Dva debila ušla ...Rambo je ispunio svoj cilj. A ako nije dobio nijedan jedini poen, onda je njegov koncept u potpunosti uspeo ...
Ja sam iskoristio svoju poziciju kao ubaceni element i glasao za Ramba triput ^_^ al jebiga nije prosao

Sad će crnogorci da pričaju da njima i nije stalo do te "pišljive Evrovizije" i da su zato i poslali Ramba i ovaj raspad...sent from klozetska solja by BVK

druga najbolja pesma sinoć sa prevodom:

Reveal hidden contents

Beloved without feelings or laughter without sound<br style="margin: 0px; padding: 0px; ">A life without colours, that’s not you
vise mi se svidjala dok je bila prosto Nag Jar Blundar!
  On 22. 5. 2012. at 22:09, ficfiric said:
Moja prognoza za finale (pretpostavljajuci sta masu pali i zari):1. Svedska2. Italija3. Rusija
ja sinoć čuo i direktne finaliste i kad bi se mene pitalo, za sada su švabe za šmajserkoplje ispred svih.

Mislim da ce Ukrajina dobiti.

On 24. 5. 2012. at 1:24, Buck Naked said:
Dankinja, spot :wub: Meni to lep žemski popić, Natalie Imbruglia i taj rad, slušljivo.http://www.youtube.com/watch?v=YKWvUEY8pPA
+1Скроз ми се свиђа. :wub:
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout