I*m with the pilots Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 (edited) Razmisljamo o tome da iznajmimo auto (treba nam 6 sedista) da bismo iz Beograda otisli na neki izlet. Imate li ideju gde da pogledam - nalazim tonu stranica sa pretpostavljam manjim firmama za najam automobila, niko na sajtu nema nista takvo sem eventualno pravog kombija za 9 osoba, pa bas da ne zovem sad svaki pojedinacno Fora je sto u pretrazi nema te stavke za filtriranje, pretpostavljam da je to dovoljno retko.. ToniAdams mi je preporucio da pogledam na rentalcars.com i tu dodjem do kombija koji su svi za najam sa aerodroma i tu vec dovoljno skupi Edited September 6, 2023 by I*m with the pilots
Shan Jan Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Probaj https://www.discovercars.com/, oni su middleman ali ja sam na njima nalazio dilove bolje nego kod lokalaca (doduse nisam ih koristio za Srbiju). Samo procitaj sitna slova, tipa dal mora da se placa kreditnom karticom i sl.
Indy Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Ima za 5 sedista, jel moze mali da sedi nekom u krilu
Lezilebovich Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 20 minutes ago, I*m with the pilots said: Razmisljamo o tome da iznajmimo auto (treba nam 6 sedista) da bismo iz Beograda otisli na neki izlet. Imate li ideju gde da pogledam - nalazim tonu stranica sa pretpostavljam manjim firmama za najam automobila, niko na sajtu nema nista takvo sem eventualno pravog kombija za 9 osoba, pa bas da ne zovem sad svaki pojedinacno Fora je sto u pretrazi nema te stavke za filtriranje, pretpostavljam da je to dovoljno retko.. ToniAdams mi je preporucio da pogledam na rentalcars.com i tu dodjem do kombija koji su svi za najam sa aerodroma i tu vec dovoljno skupi Znam ja jednog decka koji ima rentakar -https://www.dvorac.rs/ . Ako zatreba mogu da ga pitam ...
I*m with the pilots Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 6 minutes ago, Indy said: Ima za 5 sedista, jel moze mali da sedi nekom u krilu Takav auto imamo vec Zabac je vec pretezak, a ni mala vise nije perolaka, da ne pricam da ne bi bili mirni duze od pet minuta - ali mimo toga, ne bismo to radili zbog bezbednosti (niti bi bilo udobno). Ipak bi to bilo 3-4 sata voznje ukupno. 1
Shan Jan Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Sto onda ne iznajmite jedan obican auto i idete sa dva?
maheem Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 32 minutes ago, I*m with the pilots said: Razmisljamo o tome da iznajmimo auto (treba nam 6 sedista) da bismo iz Beograda otisli na neki izlet. Imate li ideju gde da pogledam - nalazim tonu stranica sa pretpostavljam manjim firmama za najam automobila, niko na sajtu nema nista takvo sem eventualno pravog kombija za 9 osoba, pa bas da ne zovem sad svaki pojedinacno Fora je sto u pretrazi nema te stavke za filtriranje, pretpostavljam da je to dovoljno retko.. ToniAdams mi je preporucio da pogledam na rentalcars.com i tu dodjem do kombija koji su svi za najam sa aerodroma i tu vec dovoljno skupi Hertz ima kombije u ponudi. Ovi imaju grand scenic sa 7 sedista: https://www.yakonorent.com/cenovnik.html 1
Indy Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 To je puno jeftinije od cena za Europcar na nj. sajtu
I*m with the pilots Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 17 minutes ago, Shan Jan said: Sto onda ne iznajmite jedan obican auto i idete sa dva? To mi je nekako..kako da objasnim...preterano, toliki beznin i sve :/ Ubija i atmosferu malo. ALi da, to moze kao poslednje resenje. Pisala sam ovoj agenciji sa maheemovog linka
Tpojka Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 8 minutes ago, I*m with the pilots said: Pisala sam ovoj agenciji sa maheemovog linka Na zapadu stvari, moguće, stoje™ ekspeditivnije malo. Možda griješim i za Beograd. Al' znam da kad mi nešto treba ovde, ako nisam telefonom rješav'o da uglavnom nije završilo očekivano.
ragasto Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 34 minutes ago, Tpojka said: Na zapadu stvari, moguće, stoje™ ekspeditivnije malo. Možda griješim i za Beograd. Al' znam da kad mi nešto treba ovde, ako nisam telefonom rješav'o da uglavnom nije završilo očekivano. Istina, ali valja imati i napismeno. Nekada su Rent a car agencije davale na potpis ugovore od nekoliko strana, pune delova sa sitnim slovima. Mogu samo da pretpostavim da je sada još gore.
Tpojka Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Htio sam reći da lakše rješavam stvari telefonom. Možda je i do (internet/pisane) kulture sa druge strane. Naravno da u toku telefonskog razgovora treba potražiti ponudu, predračun pa time vidjeti kol'ko im je stalo. 1
Recommended Posts