Tihajeza Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 stevija je ogavna kao zaslađivač za kafu.s druge strane krašova čokolada sa stevijom vrh. crna ima čudnjikav ukus, ali mlečna je skroz super.
Tihajeza Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 da li je to ova tema ne znam: uzela da vidim sastojke onih sladoleda sa stevijom (bledo zelene kesice, logo sa crvenim krstićem), kad pored steviola ima i glukozni sirup. šta je glukozni sirup? zar to nije šećer? otkud to u proizvodu koji je kao neka zdrava hrana, reklamira se kao proizvod bez šećera...
Sestre Bronte Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 grupa šećeri, glukoza saharoza šećera su dva ali razlike su značajne
Tihajeza Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 toliko znam da je glikemijski index glukoze 100.
Sestre Bronte Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) toliko znam da je glikemijski index glukoze 100. glukozni sirupi su različiti, dobijaju se iz skroba, duga priča Edited September 20, 2014 by Braća Strugacki
Recommended Posts