Skyhighatrist Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) Oli ga stavit na koncerte, na nauku i tehnologiju, možda čak i na društvo... hmm... neka ga na Medijima.http://www.youtube.com/watch?v=1AsJBDvle9oHoćemo li na Exitu za dve-tri godine imati Holo stage? Elvis, Hendrix i Ray Waughan?Koliko brzo ćemo imati holo TV, kao što sad imamo 3D?Bećkovićka i gosti u dnevnoj sobi?Hoće li Beethoven i Chopin ipak zasvirati jedan medley Palmi na uvce?Edit: nepismenos Edited April 28, 2012 by historian
stoka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Oli ga stavit na koncerte, na nauku i tehnologiju, možda čak i na društvo... hmm... neka ga na Medijima.Hoćemo li na Exitu za dve-tri godine imati Holo stage? Elvis, Hendrix i Ray Waughan?Koliko brzo ćemo imati holo TV, kao što sad imamo 3D?Bećkovićka i gosti u dnevnoj sobi?Hoće li Beethoven i Chopin ipak zasvirati jedan medley Palmi na uvce?Edit: nepismenosZnači, Nirvana ipak dolazi u BG Arenu ...
Прслин Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Чисто да се не заборави да су Горилаз имали холо наступ још пре 6 година:http://www.youtube.com/watch?v=6_gnMOom7kE&feature=related
SNARC Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Da sam vlasnik hotela ili prostora koji organizuje svadbe..gledao bih da nekako nabavim ovo cudo i ugovorim sa porodicom Tome Zdravkovica da im dajem procenat od nastupa. Tipujem da bih se usrao od para..
hattori Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Da sam vlasnik hotela ili prostora koji organizuje svadbe..gledao bih da nekako nabavim ovo cudo i ugovorim sa porodicom Tome Zdravkovica da im dajem procenat od nastupa. Tipujem da bih se usrao od para..da, samo ne znam kako bi objasnio pijanim svatovima da hologram ne moze da se kiti novcanicama.
Zli Gli Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) A na koji nacin ovo sljaka? Naslucujem, naravno, ali me zanima malo detaljnije.Uleteo copkillah, sad je jasnije. Edited April 29, 2012 by Zli Gli
radisa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 da, samo ne znam kako bi objasnio pijanim svatovima da hologram ne moze da se kiti novcanicama.Sve se moze programski resiti... Pijani gost aktivira senzor, senzor procita sa novcanice koja je vrednost i valuta i hologram dobije na celu/u harmonici istu takvu...Gostu cak i ostanu pare...
SNARC Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Sipak sto bi mu ostale pare..napravis makinu kao sto imaju poker aparati,ubacis novcanicu,on je skenira,prepozna..a posle ukucas ime i titulu. Novcanica ostane organizatoru umetnickog programa na hepeningu a Toma izgovara "Hvala ujka Mile,dugo ziveli".
radisa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Sipak sto bi mu ostale pare..napravis makinu kao sto imaju poker aparati,ubacis novcanicu,on je skenira,prepozna..a posle ukucas ime i titulu. Novcanica ostane organizatoru umetnickog programa na hepeningu a Toma izgovara "Hvala ujka Mile,dugo ziveli".Nikad od mene bizmismsen... :(
Recommended Posts