10 hours ago10 hr 1 minute ago, jms_uk said:U Camden-u su padali klikeri samo tako…I oko Hoxtona, izlupalo po autima. Ja sam imao srece i dobro mi je doslo jer sam razbacao sjeme nevena i nasturtiuma oko paradajza, taman ima da izdziklja ko ludo za koji dan. Edited 10 hours ago10 hr by Seabass
2 hours ago2 hr 9 hours ago, gone fishing said:krečenjem stabala se odlaže cvetanje voća, a time smanjuju šanse da mraz uništi roKrecenje se obavlja 2 puta u toku godine:Jesenje krecenje - sprecava da se kora zagreje i dodje do ranog cvetanja voca, ali to je i zastita od insekata (koji polazu jaja u kori drveta) i patogena (spore gljivica i bakterije) na koriProlecno krecenje - nakon rezidbe voca i ima iste preventivne funkcije.
2 hours ago2 hr 9 hours ago, Pixisis said:Pa što se ne kreči više voće Kreči se, kod mene u naselju svi kreče.
1 hour ago1 hr 51 minutes ago, JozoMujica said:Kreči se, kod mene u naselju svi kreče.Kod mene ne I koliko se sećam ni deda ni tata nisu u vreme kada svi okolo jesu. Zašto, ne znam.A bile su, izmedju ostalog, tri breskve, jedna do druge. To mirisalo rajski. I dalje u sezoni bezuspešno tražim te breskve po pijacama. Edited 1 hour ago1 hr by Boksi