Jump to content

Blog o bašti, plus permakultura

Featured Replies

Šta ti je život, taman procvetaš i odmah te pojedu! cry

• Replies 581
  • Views 39.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lukac posađen, ostalo ovijeh dana  

• Posađeno i presađeno: mrkva, blitva, spanać, zelena, korijander, matovilac, peršun, bosiljak, cvekla, šalot, origano, mirođija, rotkvice, mlukac, nana, mrkva iz saksije je otišla u jednu veliku kantu.

• nije bašta, samo par žardinjera na prozoru al obožavam kad se ovako razludi

Posted Images

IAee3oC.jpg

jVy867P.jpg

nFu3NLb.jpg

Od 10 biljki, odlicno napreduje 6, ostale su malo iza ali bice i od njih nesto. Grah se skroro sav popeo uz pritke i otkinuo sam vrhove da ne raste dalje pa ocekujem da procvjeta za koji dan. Tikvice i krastavac slabo. Tikvice su zive ali jalove, cekam neki izdanak sa plodovima ali mrka kapa.

lm2kRoz.jpg

B4g9BGw.jpg

Da uslikam dok vjeverice nisu obrstile.

Zatvara se Flora na Čukaričkoj padini. Rasprodaja.

Floraekspres
No image preview

Kataloška prodaja cveća i sadnica - Rasadnik Floraekspres

Kataloška prodaja cveća - Kataloška prodaja sadnica - Lukovice, Perene, Ruže, Vrtne biljke, Sadnice voća, Semena i još mnogo toga.

szkRfpa.jpg

Marmande, beefsteak tomato. Beba. wub

Više ne idem u noćni obilazak vrta. Mogu ovi procesi da se odigravaju i bez mog znanja i prisustva.

Wtf

IMG_7772.jpeg

Fantastican prizor.

Juce sam gledao crnu bubamaru sa crvenim tackama, cijeli dan je bila na jednoj papricici, trijebila vaske. Sa lista na list, pa odozdo. Ko cigra.

VSivsFD.jpg

Meni je danju uživanje šta god da rade. Ali ovo je noću uživo horor D

Ko mini Serengeti. Te tvije bube nikad nisam vidio, sta je to? Izgleda kao nocni leptir (moth), nisam imao pojma da ih ima grabljivaca. A ono ispod djeluje kao cudoviste i ocekivao bih da su uloge obrnute.

Google kaže da je ovo ‘cicada molting’. Ni videla dosad, ni čula.

17 minutes ago, Boksi said:

Google kaže da je ovo ‘cicada molting’. Ni videla dosad, ni čula.

OMG, to je.

Ono ispod je caura iz koje je izasao leptir. Ja bi tu sjedio satima i gledao to.

vas dvoje niste normalni. wacko D

poz

Edited by le petit nicolas