Saturday at 12:303 days Od 10 biljki, odlicno napreduje 6, ostale su malo iza ali bice i od njih nesto. Grah se skroro sav popeo uz pritke i otkinuo sam vrhove da ne raste dalje pa ocekujem da procvjeta za koji dan. Tikvice i krastavac slabo. Tikvice su zive ali jalove, cekam neki izdanak sa plodovima ali mrka kapa.
20 hours ago20 hr Zatvara se Flora na Čukaričkoj padini. Rasprodaja.FloraekspresKataloška prodaja cveća i sadnica - Rasadnik FloraekspresKataloška prodaja cveća - Kataloška prodaja sadnica - Lukovice, Perene, Ruže, Vrtne biljke, Sadnice voća, Semena i još mnogo toga.
7 hours ago7 hr Više ne idem u noćni obilazak vrta. Mogu ovi procesi da se odigravaju i bez mog znanja i prisustva.Wtf
6 hours ago6 hr Fantastican prizor. Juce sam gledao crnu bubamaru sa crvenim tackama, cijeli dan je bila na jednoj papricici, trijebila vaske. Sa lista na list, pa odozdo. Ko cigra.
6 hours ago6 hr Ko mini Serengeti. Te tvije bube nikad nisam vidio, sta je to? Izgleda kao nocni leptir (moth), nisam imao pojma da ih ima grabljivaca. A ono ispod djeluje kao cudoviste i ocekivao bih da su uloge obrnute.
6 hours ago6 hr 17 minutes ago, Boksi said:Google kaže da je ovo ‘cicada molting’. Ni videla dosad, ni čula.OMG, to je.Ono ispod je caura iz koje je izasao leptir. Ja bi tu sjedio satima i gledao to.