Jump to content
IGNORED

Arrested Development

Lrd

Recommended Posts

Posted

Ha! To mi je skroz promaklo kad sam gledao tu epizodu MF :D

• 1 year later...
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calavera

20

• Weenie Pooh

19

• Lrd

14

• Dionysos

10

Posted

they-are-bringing-arrested-development-b

i_hilarious_moar_pictures_022_501591bd2c

Možda nas se odrekao onaj izdajnik Calavera, ali there are dozens of us! DOZENS!

Posted

Sta pricas ti decko, pa meni se cetvrta sezona svidela najvise na celom forumu!

Posted

Zavrsio i ja, bezveze mi je.

Posted (edited)

Kako te nije sram da mi tako seckas postove! :mad: Stani pa gledaj:

scenaristicki gledano ovo je verovatno najjaca AD sezona do sad. Tolika gomila malih hintova koji postaju jasni kasnije, mislim stvarno sam zaprepascen da je cela stvar ispala toliko dobro. Hello darkness, my old friend...

Edited by Calavera
Posted (edited)

"Stvarno sam zaprepašćen da je ispalo toliko dobro?" :isuse:

Što bi neki rekli - You condemn yourself with your own mouth, Lord Stark. Bolje idi kod Mau da gledaš GOT, preporučujem ti da izabereš nekog Boltona za avatar, ali i Frey bi ti dobro stajao. Gresi protiv arrestedevelopmentnosti ne mogu se zaboraviti. OC remembers!

Edit: Don't call it that.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Eh ti i tvoje zamke, zar nisi cuo za onu narodnu, "kraj price opravdava ono sto se dogadjalo u sredini"? ^_^ Eto sad zvanicno, jeste da jos nisam stigao da odgledam tu cetvrtu sezonu jos koji put, ali ovako na prvo gledanje mi ne deluje nista losija od trece, a tek za koji nokat slabije od prve dve, koje su ipak savrsenstvo TV komedije.

• 9 months later...
Posted

Verovatno najbolje napisani sitkom koji sam gledao.

Toliko detalja koje ne možeš sve iz prve da pohvataš, toliko referenci, toliko sjajnih ideja :Hail: :hail:

Možda jedan od najboljih detalja je ono što nam kroz celu seriju nagoveštavaju da je Tobias u stvari albino crnac :Hail: 

• 3 weeks later...
  • 2 years later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ne znam, prilično mi pogubljeno deluje sezona, nadao sam se da će iskoristiti ovo da zaključe priču, eventualno ostave prostor za film, ali ako sad krenu ovako razvlačiti sezone, samo da se snima... :sad:

Posted

ja ladno nisam ni znao da ide peta sezona, totalno sam van tokova :D gledas li vini, kako ti se cini?

Posted

sta vam se svidja u ovoj seriji? pogledah skoro celu s01e01, nisam izdrzala do kraja. nije komedija, nije parodija...prikazuje poludebilne likove