Weenie Pooh Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ha! To mi je skroz promaklo kad sam gledao tu epizodu MF :D
Dionysos Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 http://uproxx.com/tv/2015/04/arrested-development-netflix/
Weenie Pooh Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Možda nas se odrekao onaj izdajnik Calavera, ali there are dozens of us! DOZENS!
Calavera Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Sta pricas ti decko, pa meni se cetvrta sezona svidela najvise na celom forumu!
Calavera Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 (edited) Kako te nije sram da mi tako seckas postove! Stani pa gledaj: scenaristicki gledano ovo je verovatno najjaca AD sezona do sad. Tolika gomila malih hintova koji postaju jasni kasnije, mislim stvarno sam zaprepascen da je cela stvar ispala toliko dobro. Hello darkness, my old friend... Edited April 7, 2015 by Calavera
Weenie Pooh Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 (edited) "Stvarno sam zaprepašćen da je ispalo toliko dobro?" Što bi neki rekli - You condemn yourself with your own mouth, Lord Stark. Bolje idi kod Mau da gledaš GOT, preporučujem ti da izabereš nekog Boltona za avatar, ali i Frey bi ti dobro stajao. Gresi protiv arrestedevelopmentnosti ne mogu se zaboraviti. OC remembers! Edit: Don't call it that. Edited April 7, 2015 by Weenie Pooh
Calavera Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Eh ti i tvoje zamke, zar nisi cuo za onu narodnu, "kraj price opravdava ono sto se dogadjalo u sredini"? ^_^ Eto sad zvanicno, jeste da jos nisam stigao da odgledam tu cetvrtu sezonu jos koji put, ali ovako na prvo gledanje mi ne deluje nista losija od trece, a tek za koji nokat slabije od prve dve, koje su ipak savrsenstvo TV komedije.
copkillah Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Verovatno najbolje napisani sitkom koji sam gledao. Toliko detalja koje ne možeš sve iz prve da pohvataš, toliko referenci, toliko sjajnih ideja :hail: Možda jedan od najboljih detalja je ono što nam kroz celu seriju nagoveštavaju da je Tobias u stvari albino crnac
Skyhighatrist Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Arrested Development' Season 5: Netflix Confirms Plans For More Episodes
Clem Fandango Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 https://www.engadget.com/2018/05/07/arrested-development-season-five-netflix-release-date/
Clem Fandango Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ne znam, prilično mi pogubljeno deluje sezona, nadao sam se da će iskoristiti ovo da zaključe priču, eventualno ostave prostor za film, ali ako sad krenu ovako razvlačiti sezone, samo da se snima...
Calavera Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 ja ladno nisam ni znao da ide peta sezona, totalno sam van tokova gledas li vini, kako ti se cini?
mustang Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 sta vam se svidja u ovoj seriji? pogledah skoro celu s01e01, nisam izdrzala do kraja. nije komedija, nije parodija...prikazuje poludebilne likove
Recommended Posts