Lrd Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Odlagao i završio konačno i bravo, bravo!Sad mi se nesnosno gleda i dalje do u beskraj, kao i ranije. Sve ovo ima smisla kada se pogleda do kraja, ali bih ipak voleo da su bile epizode starog kova.Kakva je sad budućnost, šta se kaže?
Weenie Pooh Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Čeka se Netflix ili neko drugi da im da greenlight za film, i/ili još jednu ovakvu sezonu. Ako se to i desi, onda snimaju kad budu opet mogli da nahvataju celu ekipu zajedno, što je ko zna kad a možda ni tad.Dakle, strpi se...
Lrd Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Čeka se Netflix ili neko drugi da im da greenlight za film, i/ili još jednu ovakvu sezonu. Ako se to i desi, onda snimaju kad budu opet mogli da nahvataju celu ekipu zajedno, što je ko zna kad a možda ni tad.Dakle, strpi se...:( Eh, što nisam milijarder.
Weenie Pooh Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Yeah, the guy wearing the $3,000,000,000 suit is supposed to hold the elevator for Netflix. COME ON!
Lrd Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Yeah, the guy wearing the $3,000,000,000 suit is supposed to hold the elevator for Netflix. COME ON!:lolol:Ali, mislim da sam se najviše smejao kada su GOB i Toni na dejtu, "sejm" i kada izgovaraju onu rečenicu. Ali, plakao sam od smeha.
Turnbull Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) "the feeling was friendship." :lolol:Inače,Džuli Bouen :) Da li se meni čini ili serija postaje u izvesnom smislu ozbiljnija? Nosilac humora je sve od samog početka incest i incestuozne insinuacije (Džordž Majkl i Mejbi, Gengi i Motherboy, Lindzi i Majkl, Majkl i Mejbi "Afternoon Delights", and many, many more) - zato je valjda i arrested development - svi su fiksirani na nekom incestuoznom stupnj. Ali u ovom serijalu insinuacije prilaze jako blizu stvarnosti, posebno kada Majkl i Džordž Majkl dele devojku. Edipal much? Hoće li film nositi koničan rasplet ovih edipalnih problema, bar za Džordž Majkla? Možda je serija zapravo o odrastanju? Onaj sukob između njega i ćaleta na kraju meni nije bio komičan, izgledao je vrlo ozbiljno. Ne znam da li su drugi imali taj utisak. Edited June 3, 2013 by Syme
Lrd Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Inače,Džuli Bouen :)Wait, are you dating Julie Bowen? :lolol:Moram da gledam sve ponovo.
Dionysos Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 posebno kada Majkl i Džordž Majkl dele devojku. Edipal much? Hoće li film nositi koničan rasplet ovih edipalnih problema, bar za Džordž Majkla? Možda je serija zapravo o odrastanju? Onaj sukob između njega i ćaleta na kraju meni nije bio komičan, izgledao je vrlo ozbiljno. Ne znam da li su drugi imali taj utisak. остало је још да бастер попије шаку џорџа мајкла :D
Weenie Pooh Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Wait, are you dating Julie Bowen? Ovo nisam razumeo, odakle im Claire Dunphy, kakve ona ima veze?
Lrd Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Ovo nisam razumeo, odakle im Claire Dunphy, kakve ona ima veze? Nemam pojma, ali mi je bilo smešno. Kao i omaž Curb your Enthusiasmu. Meni je bila smešna ta "ti?", "a ti?", "ne, a ti?" razmena.
Turnbull Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 (edited) Kako sam glup - tek sad sam se setio da Rebel Alley zapravo treba da glumi Majklovu pokojnu ženu, tj Džordž Majklovu kevu! Plus: "You have red hair just like my deceased wife". Plus:Biće edipovski pokolj. Edited June 4, 2013 by Syme
Weenie Pooh Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Imate crvenog zeca, baš kao moja zaražena supruga :D
Turnbull Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ovo nisam razumeo, odakle im Claire Dunphy, kakve ona ima veze? Možda odavde: ‘Modern Family’ Made A Well-Timed ‘Arrested Development’ Reference In Its Season Finale
Recommended Posts