July 14, 20204 yr 5 hours ago, Zeleni sto said: Decu je sjajno imati iz prostog razloga što možeš da se grebeš po licu koliko hoćeš i kad te neko pita što si tako izgreban samo mahneš rukom "ma, deca". Nikad mi nije palo na pamet, mudro.
July 14, 20204 yr 7 hours ago, Zeleni sto said: Decu je sjajno imati iz prostog razloga što možeš da se grebeš po licu koliko hoćeš i kad te neko pita što si tako izgreban samo mahneš rukom "ma, deca". I jos, sad jos opustenije mozes da kazes da se ne tusiras svakog dana, nema tih uzasavajucih pogleda.
July 18, 20204 yr nedavno mi ćera doturila "život bez krpelja". poučno štivo. a što se ljudske vrste tiče, bolje da nas nikad nije ni bilo. sjebasmo Kuglu i sve živo na njoj. Edited July 18, 20204 yr by djordje geprat
July 21, 20204 yr On 14.7.2020. at 14:48, I*m with the pilots said: I jos, sad jos opustenije mozes da kazes da se ne tusiras svakog dana, nema tih uzasavajucih pogleda. Mislim da za smrad i prljavštinu nema opravdanja.
July 22, 20204 yr 15 hours ago, trustno1 said: Mislim da za smrad i prljavštinu nema opravdanja. Ako kakis nutelu i piskis fantu.... Kao u tvom slucaju, predmnijevam...