pixy Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Meni taj tekst deluje kao popunjavanje norme, odnosno stranica u novinama, kada je spor dan. Počeo ja da čitam to čudo, ali sam odustao posle desetak rečenica. Ne mogu, nema šanse, možda bih takve stvari proučavao da radim neki phd.
radisa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Danas, u segmentu zabava, na sajtu, možete čitati o tome kako Goga ide svaki dan na groblje.I šta reći?
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 To je delikatna ruka Svetomira Marjanovica, urednicki rukopis je nepogresivo prepoznatljiv.
pixy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Nije Blic, ali kao da jeste - stvarno umeju da ga zakenjaju korišćenjem uzvičnika. Naslov "Sahranjeni mladići koje je ubio žandarm!" deluje kao da novine nisu očekivale da bude bilo kakve sahrane. Stra'ota.
renne Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Mitrović se okanio Đilasa, i krenuo u medijsku kampanju protivu Blica
zoki Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Promenimo ime lista Blic u smrdljive novine Dubina ljudske tuge i nesreće ne meri se samo emotivnim i fizičkim bolom nastradalih i njenih porodica već i večnim tragovima i posledicama koji se, niti mogu, niti smeju izbrisati, ali naravno da uvek postoje oni koji na velikim tragedijama i dubokim ljudskim nesrećama grade svoje karijere, uvećavaju tiraže i brinu isključivo o sopstvenim interesima i pozicijama, gazeći dodatno i mrtve i žive. Gde su granice ljudskosti i neljudskosti, to ovih dana zna samo florijan, Veselin Simonović i njihova smrdljiva novina Blic koja svoj zadah u obliku laži i neistina širi po Srbiji pod patronatom Dragana Djilasa. Zašto alkoholičar Veselin Simonović, urednik Blica, koji više od 90 dana nije bio trezan dopušta da ga Dragan Djilas mamuza i levom i desnom čizmom, da ga Dragan Djilas jaše i timari, da ga Dragan Djilas pritiska finansijskim dizginima i da mu ne skida amove bez obzira na svima dostupnu istinu. Zašto Vesa neartikulisano njišti umesto da progovori novinarski i pozabavi se istinama a ne lažima i konačno zašto tako čuveno ime Blic ne promeni u adekvatnije i prihvatljivije ime, recimo, Smrdljive novine. Mi kao zainteresovana grupa gradjana organizovana na Fejsbuku danas smo pokrenuli peticiju za promenu tako čuvenog imena Blic u novo ime koje bi mnogo više odgovaralo stvarnom statusu i količini laži i neistina koje objavljujete. U nedostatku boljih i kvalitetnijih naziva i lingvističkim ograničenjima mi predlažemo da umesto starog imena Blic počnete da koristite novo i adekvatnije ime / Smrdljive novine. Smrdljive novine bi kao apsolutno primereno ime već u nazivu nagovestavalo očekivane sadržaje i teme. Ujedno bi na izrazito praktičan način čitaoce upozoravalo sa kakvim i kolikim lažima mogu biti suočeni. Smrdljive novine umesto dosadašnjeg imena Blic bi imale i svoju upotrebnu vrednost nakon konzumiranja mogle bi se bez grize savesti naknadno upotrebljavati u klozetu ili poljskom WC-u , naravno, samo u krajnjoj nuždi. U nadi da će naša grupa imati sto više članova i da će naša peticija rezultirati promenom imena Blic u Smrdljive novine nadjite nas na Fejsbuku.
Arkadija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 (edited) Da nije tužno, možda bi čak i bilo smešno. MItroviću se ne sviđa šta piše Blic, što je njegovo legitimno pravo kao čitaoca, ali onda baš zloupotrebljava svoju, takođe, smradnu frekvenciju, za emitovanje gomile bulšita. Edited July 24, 2013 by Arkadija
Roger Sanchez Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Da se i ja malo pridružim Pink Lordu u pluckanju, Weini je kandidat za Comptrollera a ne Mayora.
Verterdegete Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 To za Djilasa je zbog ovog teksta:http://www.blic.rs/Vesti/Politika/395101/Kako-su-nas-lagali-Godinu-dana-Dacicevog-kabineta
April Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Blic je jedini koji od vremena do vremena vikne da je car go. U ovim vremenima, ja to ne bih potcenjivao.Dopredsednik je na tu temu juče imao brainstorming sa Alkatrazom, otud i onaj kreativni transparent.
Bane5 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) sunce ti j.bem kako se moze nisko pasti, e-novine staju u liniju sa ovim mitrovicevim fekalijama protiv blica i daju svoj doprinos kampanji...http://www.e-novine....a-Drvoseka.htmledit: mada i ja preterujem u cudjenju, pera je bio (ili je jos uvek) na mitrovicem platnom spisku. setimo se samo kako je jurisao na zlu hrvatsku drzavu kad je 'uhapsila' mitrovicevu jahtu. Edited July 25, 2013 by Bane5
Hella Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) to parazitsko leglo je inače prepuno nepismenih propaliteta koji su po raznim socmrežama onomad mleli ko vodenice o moralu, integritetu i nepotkupljivosti.tako će syme, kim i dabović jednog dana da završe u pečatu, akteru i standardu*. da, da, jednoga dana...* - oni su pismeni pa mogu u prave novine. Edited July 25, 2013 by Hella
Recommended Posts