steins Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K5-rW_R5UXIjel neko prati ovo? meni je serija potpuno nejasna. Tinejdž komedija, drama....wtf? Plus me je pojava 1 Gorana Sultanovića sa njegovim, emotivnim, glumačkim izrazom sasvim poremetila. PS koliko vidim nastala je na osnovu nekog filma.
kim_philby Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 majko mila! baljak je to anti-komunisticko djubre izmutirao u seriju!?
steins Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 kakvo djubre? Ja pojma nemam o čemu se radi
kim_philby Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 pa igrao je film u kinima pre oko tri godine. ono kao mladi & zaljubljeni u uzasnom totalitarnom sistemu.
slepa živana Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 topla ljudska priča o danima sreće uprkos titovoj smrti.
kim_philby Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 topla ljudska priča o danima sreće uprkos titovoj smrti.:D
porucnik vasic Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 pa igrao je film u kinima pre oko tri godine. ono kao mladi & zaljubljeni u uzasnom totalitarnom sistemu.Kao неко ко долази из пандурске фамилије Баљак тешко може да осуди тај систем и направи (анти)комунистички филм. Питање је уопште да ли је оно било филм уопште.
kim_philby Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Kao неко ко долази из пандурске фамилије Баљак тешко може да осуди тај систем и направи (анти)комунистички филм. Питање је уопште да ли је оно било филм уопште.ne znam nista o baljkovom pedigreu ali film je debilan. meni je zanimljivije da je misa radivojevic u toj neslobodi snimio decka koji obecava a ovaj je o tom periodu i toj generaciji snimio ovo.
porucnik vasic Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Па кад је Баљак млади српски човек, ово (не)дело је више слика његове генерације но било чега другог.
kobni zelaya Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 majko mila! baljak je to anti-komunisticko djubre izmutirao u seriju!?Nije ni došlo dotle da se raspravlja o nekom sadržaju toga. Reč je o kupusu i apsolutno prikazanoj nekompetenciji scenariste i redtelja, posebno u radu s glumcima. To govorim na osnovu odgledanih petnaest minuta, više se nije moglo. E, da, čini mi se da Baljak još kužno ozračen Šotrinim Lajanjem na zvezde.
zorglub Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Izdržao sam ceo trejler, više nego pre neko veče na TV-u. Kao da je komplet serija snimana u Tesli.
bergasa19 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 To govorim na osnovu odgledanih petnaest pet minuta, više se nije moglo.
Frank Pembleton Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Da se ima neka normalna kinematografija u produkcionom smislu rekao bih:Pa dobro neko se vezbao , malo promasio ...Ali eto neko je zaradio neke pare (mislim na produkcioni deo ekipe), neko ce sutra da ispravi ove greske, na nekom novom filmu/seriji.E ali , ovo negledljivo siroce, je jedan od jednocifrenih produkata srpske kinematografije i samo "dzabe trosi kiseonik"...
April Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 meni je zanimljivije da je misa radivojevic u toj neslobodi snimio decka koji obecava a ovaj je o tom periodu i toj generaciji snimio ovo.Na taj detalj sam pokušavao da ukažem n puta u raspravama o domaćim regionalnim filmovima. Ovi današnji producenti traže mnogo više ustupaka za svoje pare od Avala filma.
Joe D Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Uhvatio malo slucajno, ajde na stranu jadan scenario i jadnija gluma, ali zasto je sve onako kretenski anahrono?
Recommended Posts