Jump to content
IGNORED

Najbolji likovi

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• morgana

4

• gervasius twinkleminkleson

4

• Arkadija

4

• pt 2.0

4

Posted
24_hot_in_cleveland_s1_wendie_malick.jpgWendie Malick heart.gif kao Nina Van Horn (mada je ovde na slici Victoria Chase iz Hot in Cleveland)
Posted (edited)
od nasih, mada ne pratim uopste...2710_71348157075_45373567075_1725185_6150875_n.jpg
Nije serija, ali posto listam topic i videh ovo, it struck me, frapantna slicnost:naked.jpgJedan od najvecih filmskih kraljeva, Johnny iz filma Naked, Mike Leigh-a.Sto se serija tice:Fashion-Sarah-Lund-007.jpgSarah Lund, ForbrydelsenKlovn_523062m.jpgFrank Hvam & Casper Christensen iz danske komedije Klovn (2005)A ovog kralja ne treba posebno predstavljati:criminal_minds.jpg Edited by Sunny Side Up
Posted
Nije serija, ali posto listam topic i videh ovo, it struck me, frapantna slicnost:naked.jpgJedan od najvecih filmskih kraljeva, Johnny iz filma Naked, Mike Leigh-a.
car
  • 4 weeks later...
Posted

Gushttp://www.youtube.com/watch?v=YlQ1xWQzkOw

Posted
idris-elba-luther-16-8-10-kc.jpg

ja sam malo plakala kad su stringera ubili

Posted

Pa nije ovo gore Stringer.

Posted
Pa nije ovo gore Stringer.
pih glupa sam. al nema veze bar sam lepa.
Posted

ne, ne, to ide ovako: ja nisam lep, al sam zato glup

• 8 months later...
Posted
desmond-back-in-the-island-lost.jpg
Samo nekoliko likova kojih mogu da se setim ovako nabrzakapost-1816-13341259571494.jpg :wub:prva ljubavpost-1816-13341259935922.jpg :wub:najbolji frajer iz najbolje serije
Brother! :lolol:Definitivno je bio najjači trio "push the button" John Lock, Mr. Eco i Desmond. Koji su oni bili paničari i ludaci. Još su bili dobri Charlie i Sawyer. :thumbsup: