pt 2.0 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Wendie Malick kao Nina Van Horn (mada je ovde na slici Victoria Chase iz Hot in Cleveland)
Sunny Side Up Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) od nasih, mada ne pratim uopste...Nije serija, ali posto listam topic i videh ovo, it struck me, frapantna slicnost:Jedan od najvecih filmskih kraljeva, Johnny iz filma Naked, Mike Leigh-a.Sto se serija tice:Sarah Lund, ForbrydelsenFrank Hvam & Casper Christensen iz danske komedije Klovn (2005)A ovog kralja ne treba posebno predstavljati: Edited August 2, 2012 by Sunny Side Up
MancMellow Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nije serija, ali posto listam topic i videh ovo, it struck me, frapantna slicnost:Jedan od najvecih filmskih kraljeva, Johnny iz filma Naked, Mike Leigh-a.car
Roger Sanchez Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Gushttp://www.youtube.com/watch?v=YlQ1xWQzkOw
time4heroes Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Pa nije ovo gore Stringer.pih glupa sam. al nema veze bar sam lepa.
aram Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ne, ne, to ide ovako: ja nisam lep, al sam zato glup
Serpentina Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Samo nekoliko likova kojih mogu da se setim ovako nabrzaka :wub:prva ljubav :wub:najbolji frajer iz najbolje serije Brother! Definitivno je bio najjači trio "push the button" John Lock, Mr. Eco i Desmond. Koji su oni bili paničari i ludaci. Još su bili dobri Charlie i Sawyer.
Recommended Posts