April 11, 201212 yr Author Zagušio bih server kada bih nabrojao sve likove koje volim ili koji su mi prirasli za srce, zato samo neki aktuelni i po koji nasumični iz prošlosti.+1Mada su meni u Firefly svi carevi, samo me malo nervira ona mehanicarka. I u Supernatural ima par kul sporednih likova..Kad smo vec kod Whedonovih serija, meni su vecina njih iz Buffy+Angel super [ne svi, doduse]::wub:Spikea sam vec pomenuo Edited April 11, 201212 yr by gervasius twinkleminkleson
April 11, 201212 yr Ovi su idealni za temu "najbolji likovi iz najgorih serija" :)Super Hans, Peep Show"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy." :D
April 11, 201212 yr od domacih u sirem smislu :D irena grobnik, megasuper carica iz bitangi i princeza.od stranih u svakom smisluberta - two and a half mensally - couplingstony - men behaving badly
April 11, 201212 yr kad smo kod domacih:poklepovic iz bumeranga. nije ni martina losa, ali on je vrh. zlatni poltron balkanske tv scene :D
April 11, 201212 yr damian lewis u life damian lewis i clair danes u homeland (jjjeee potpisana i druga sezona, poceli snimanje)nekad davno bio mi naj doktor house.od nasih, mada ne pratim uopste... Edited April 11, 201212 yr by mustang