Alphons Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 u sridu.Ja sam hteo da pokrenem ovu temu pre par nedelja kada sam shvatio koliko gotivim njega :
Lrd Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Zagušio bih server kada bih nabrojao sve likove koje volim ili koji su mi prirasli za srce, zato samo neki aktuelni i po koji nasumični iz prošlosti.
copkillah Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) bez izdvajanja:nemam srca da izdvojim:volim ih sve, ali niko ga za sada nije pomenuo:edit, da ne zaboravim: Edited April 10, 2012 by copkillah
Lrd Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 bez izdvajanja:nemam srca da izdvojim:Ja sam nečovek, pa sam zaboravio. A tebi i svim ovim likovima :Hail: Realno, Ricky i Bubbles, ali ipak:http://www.youtube.com/watch?v=zWCBghizQUs
copkillah Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) Ja sam nečovek, pa sam zaboravio. A tebi i svim ovim likovima :Hail: Realno, Ricky i Bubbles, ali ipak:http://www.youtube.com/watch?v=zWCBghizQUs Pa teško je izdvajati zaista, prosto, kompletan kasting kida, čak i sa sporednim likovima :)btw, svi koji su u kadru:kao i: Edited April 10, 2012 by copkillah
Töölönlahti Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Na prvu loptu, od igranih likova:Na prvu loptu, od crtanih likova:... u poslednje vreme, mimo Parks & Rec ekipe i tipa sa gotastičnog mi avatara, najsimpatičniji mi je Louie:
Lrd Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 uuu... kako je ona meni :wub:ali, kulja mi jeJes' kulja kad je jedan od najkuljih likova ikad. I kada ona i Malkom (he didn't kick my ass) prave njenog muža ljubomornim. Ali, jebga, hormoni, pa bih Summer sutra vodio na večeru, a River bih ženio sad.
Arkadija Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 (edited) Samo nekoliko likova kojih mogu da se setim ovako nabrzaka prva ljubav najbolji frajer iz najbolje serijeobožavam ga Edited April 11, 2012 by Arkadija
Recommended Posts