Jump to content
IGNORED

Najbolji likovi

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted
Andre-Braugher.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1285694447680SpencerReid.jpg
u sridu.Ja sam hteo da pokrenem ovu temu pre par nedelja kada sam shvatio koliko gotivim njega :Lennie-Briscoe.jpg
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• morgana

4

• gervasius twinkleminkleson

4

• Arkadija

4

• pt 2.0

4

Posted

Zagušio bih server kada bih nabrojao sve likove koje volim ili koji su mi prirasli za srce, zato samo neki aktuelni i po koji nasumični iz prošlosti.dean-winchester-jensen-ackles-man-smile-supernatural-Favim.com-264901.jpgtumblr_liqjvevmlV1qcd7cjo1_500.jpgcam.jpg108ffffab570285a4a1d5a8540b4d81f.jpgPHP7tWPqfbBaSX_1_m.jpgpeter-griffin-fingernails-screencap.pngTitus-Pullo.gifcap270.jpgBattlestar-Galactica-Boomer-grace-park-908395_1024_768.jpgRiverserenity14.jpg

Posted (edited)
desmond-back-in-the-island-lost.jpgbez izdvajanja:its-always-sunny-in-philadelphia-image-1.jpgnemam srca da izdvojim:tumblr_l57e6atpga1qcbtgpo1_500.jpgvolim ih sve, ali niko ga za sada nije pomenuo:tumblr_lsjlxggVlB1qzdttpo1_500.pngedit, da ne zaboravim:True-Blood-lafayette-reynolds-15663678-500-290.jpg Edited by copkillah
Posted
Riverserenity14.jpg
uuu... kako je ona meni :wub:ali, kulja mi jeZoe_by_Andi_of_Serenity-1.jpg
Posted (edited)
Ja sam nečovek, pa sam zaboravio. A tebi i svim ovim likovima :Hail: :Hail: :Hail: Realno, Ricky i Bubbles, ali ipak:180216_o.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=zWCBghizQUs
Pa teško je izdvajati zaista, prosto, kompletan kasting kida, čak i sa sporednim likovima :)btw, svi koji su u kadru:18eow5.jpgkao i:bb_saul_goodman1.jpg Edited by copkillah
Posted

Na prvu loptu, od igranih likova:Silviodante.jpgNa prvu loptu, od crtanih likova:Bender1.jpg... u poslednje vreme, mimo Parks & Rec ekipe i tipa sa gotastičnog mi avatara, najsimpatičniji mi je Louie:Louie-FX-daughter.jpg

Posted
uuu... kako je ona meni :wub:ali, kulja mi jeZoe_by_Andi_of_Serenity-1.jpg
Jes' kulja kad je jedan od najkuljih likova ikad. I kada ona i Malkom (he didn't kick my ass) prave njenog muža ljubomornim. :lol: Ali, jebga, hormoni, pa bih Summer sutra vodio na večeru, a River bih ženio sad.
Posted (edited)

Samo nekoliko likova kojih mogu da se setim ovako nabrzakapost-1816-13341259571494.jpg :wub: prva ljubavpost-1816-13341259935922.jpg :wub: najbolji frajer iz najbolje serijeobožavam ga

Edited by Arkadija