gervasius twinkleminkleson Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Vrijeme je doslo da se pozabavimo i najkuljim likovima u serijama. Za pocetak, u cast finala trece sezone, pocnemo sa Najvecim Carem:
morgana Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) sweet dee u epizodi dennis and dee go on welfare+irena grobnik, dzet set licnost iz zagrebato su ti neki moji uzori Edited April 10, 2012 by morgana
Calavera Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Da se ogranicimo na ove iz tekucih serija, bez ponavljanja gorepomenutih i uz granicu 1 lika po seriji:
gervasius twinkleminkleson Posted April 10, 2012 Author Posted April 10, 2012 Dobro, svi likovi iz Wire se podrazumjevaju. Antoine, Mags i Al :Hail:I ostali pomenuti, ali pogotovo ovo troje+
Mil@n Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) Bog Otac:Meni smešan u pičku materinu:Dok smo kod smešnih:Ne znam šta mi je sa ovim smešnima, manje gledam sitcome od "ozbiljnih" serija :(Edit: vidim, preduhitriše me :( Edited April 10, 2012 by Glas RazumaN
Recommended Posts