Jump to content
IGNORED

Bristolska skala

yolo

Pogled u šolju  

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

zašto u glasačke opcije nije ušao i PFD*? to je neozbiljno, cenjeni gazzo.*- PoopFree Day

Posted

zasto ne mozemo da glasamo svakog dana? i da l ono jedno kad sam glasala je trebalo da kliknem na jucerasnji proizvod ili na prosecni sadrzaj? molim da se metod malo pojasni.

Posted
zasto ne mozemo da glasamo svakog dana?
+1
Posted

neki osnovni parametri suboja gustina kompaktnostmirisukus

Posted

Osećaj pod prstima me nikad nije izneverio.

Posted
*- PoopFree Day
a ima i onih, poput empea, koji su imali vise od jedne 'situacije' tokom dana. i ono, zovite me ustogljenom, al meni je ovaj topik neukusan.
Posted (edited)

ajde betty ne budi partypooper

Osećaj pod jezikom me nikad nije izneverio.
+1meni su neki drugari pricali i za disciplinu grupnog i zajednickog istovara, posto je na livadi bilo samo jedno drvo a potreba nezaustavljiva Edited by sherman
Posted
meni su neki drugari pricali i za disciplinu grupnog i zajednickog istovara, posto je na livadi bilo samo jedno drvo a potreba nezaustavljiva
To je uvek zabavno, samo treba paziti da se govna ne pomešaju, ako gledamo osnovnu svrhu topika.
Posted

ja sam jednom pisala u magicnom krugu od 42, nezaboravno iskustvo, svakom bih ga preporucila.

Posted

nije lepo da zapisavas ovaj cestiti topik

Posted

Obeleži govnom, da te ne bih reportovao.

Posted

Govno or it didn't happen.

:mellow: