pt 2.0 Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 zašto u glasačke opcije nije ušao i PFD*? to je neozbiljno, cenjeni gazzo.*- PoopFree Day
cmrlj Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 zasto ne mozemo da glasamo svakog dana? i da l ono jedno kad sam glasala je trebalo da kliknem na jucerasnji proizvod ili na prosecni sadrzaj? molim da se metod malo pojasni.
sherman Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 neki osnovni parametri suboja gustina kompaktnostmirisukus
henrik larsson Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Osećaj pod prstima me nikad nije izneverio.
betty Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 *- PoopFree Daya ima i onih, poput empea, koji su imali vise od jedne 'situacije' tokom dana. i ono, zovite me ustogljenom, al meni je ovaj topik neukusan.
sherman Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 (edited) ajde betty ne budi partypooper Osećaj pod jezikom me nikad nije izneverio.+1meni su neki drugari pricali i za disciplinu grupnog i zajednickog istovara, posto je na livadi bilo samo jedno drvo a potreba nezaustavljiva Edited April 11, 2012 by sherman
henrik larsson Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 meni su neki drugari pricali i za disciplinu grupnog i zajednickog istovara, posto je na livadi bilo samo jedno drvo a potreba nezaustavljivaTo je uvek zabavno, samo treba paziti da se govna ne pomešaju, ako gledamo osnovnu svrhu topika.
cmrlj Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 ja sam jednom pisala u magicnom krugu od 42, nezaboravno iskustvo, svakom bih ga preporucila.
Recommended Posts