April 11, 201212 yr zašto u glasačke opcije nije ušao i PFD*? to je neozbiljno, cenjeni gazzo.*- PoopFree Day
April 11, 201212 yr zasto ne mozemo da glasamo svakog dana? i da l ono jedno kad sam glasala je trebalo da kliknem na jucerasnji proizvod ili na prosecni sadrzaj? molim da se metod malo pojasni.
April 11, 201212 yr *- PoopFree Daya ima i onih, poput empea, koji su imali vise od jedne 'situacije' tokom dana. i ono, zovite me ustogljenom, al meni je ovaj topik neukusan.
April 11, 201212 yr ajde betty ne budi partypooper Osećaj pod jezikom me nikad nije izneverio.+1meni su neki drugari pricali i za disciplinu grupnog i zajednickog istovara, posto je na livadi bilo samo jedno drvo a potreba nezaustavljiva Edited April 11, 201212 yr by sherman
April 11, 201212 yr meni su neki drugari pricali i za disciplinu grupnog i zajednickog istovara, posto je na livadi bilo samo jedno drvo a potreba nezaustavljivaTo je uvek zabavno, samo treba paziti da se govna ne pomešaju, ako gledamo osnovnu svrhu topika.
April 11, 201212 yr ja sam jednom pisala u magicnom krugu od 42, nezaboravno iskustvo, svakom bih ga preporucila.