Jump to content
IGNORED

Ex YU fudbal - Novinski isečci, monografije, albumi, posteri, godišnjaci

Itinerant

Recommended Posts

Posted

super je, šteta što ne može ništa da se pročita osim naslova.

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mrdja

97

• mico3881

31

• Dr Arslanagić

21

• Meridian

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako nije bilo do sad mozete pogledati solidnu kolicinu slika iz lepsih vremenaMy link

Posted

imam mnogo toga ali nisam bas dobar da postavim slike . pa valjda znas da sam jak sa slikama

Posted
Poceo sam da pravim digitalnu biblioteku knjiga, monografija, almanaha i ostalih rukopisa o domacem fudbalu i fudbalu u regionu. Biblioteku mozete videti preko ovog linka:https://plus.google.com/photos/109893020407897414429/albumsNapravicu kad zavrsim upload svih knjiga i jedan lepi funkcionalan sajt gde cete moci cak i da pretrazujete ne samo knjige vec i clanke iz knjiga :)
Odlicno je ovo, vidim dosta si dodao u zadnjih par dana :)Pridruzicu ti se uskoro.
Posted
Majstor Mrdja, ima li nesto arhive od gradjevinara? :)
Pokusacu da nesto pronadjem za vikend.
Posted
imam mnogo toga ali nisam bas dobar da postavim slike . pa valjda znas da sam jak sa slikama
Ako mozes, posalji mi ove pojedinacne iz:субота, 21. јануар 2012.jugoslovenska liga 1970
Posted
Poceo sam da pravim digitalnu biblioteku knjiga, monografija, almanaha i ostalih rukopisa o domacem fudbalu i fudbalu u regionu. Biblioteku mozete videti preko ovog linka:https://plus.google.com/photos/109893020407897414429/albumsNapravicu kad zavrsim upload svih knjiga i jedan lepi funkcionalan sajt gde cete moci cak i da pretrazujete ne samo knjige vec i clanke iz knjiga :)
to mi se dopada svaka cast za blog
Posted
PozdravVidim da tu ima dosta kvalitetnog materijala pa bih molio ako mozete da mi pomognete . . .Trazim slike sa utamica Hajduka po ex Yu ligi pogotovo sa kraja 80-tih . Hvala
imam dosta orginal slika od hajduka od 69 do 90 god
Posted

Mrdja da li slucajno imas neke fudbalske knjige u PDF formatu ali da to nisu skenirane knjige ?Unapred hvala.

Posted
Ako mozes, posalji mi ove pojedinacne iz:субота, 21. јануар 2012.jugoslovenska liga 1970
5clpqb.jpg