Jump to content

Ex YU fudbal - Novinski isečci, monografije, albumi, posteri, godišnjaci

Featured Replies

samo za Njujorkera :P Picture554-1.jpg
:Hail: Bog te poziveo, fini gospodine :) Kad smo vec u toj godini:
1943, avgust – „Po valjevskom korzou šeta bezbrižna omladina opijena najvećom pobedom od kako je ovaj rat počeo: pobedom reprezentacije Valjevskog loptačkog potsaveza nad SK 1913 u Beogradu” – svedočio je docnije Milenko Jovanović u knjizi „Zaboravljeno vreme” (Valjevo, 1990).
Bilo je 4:1 za nas ;) A pre toga smo tukli i reprezentaciju BLP sa 3:0. Eto, sta ti palancani koji nosaju gunjake i opanke, umeju :Dedit: gle, moj tisuciti post :)

Edited by Њујоркер

Knjigu o sportu u okupiranoj Srbiji ću završiti tako da se pojavi na sajmu knjiga (nadam se :ph34r: ).Za ono drugo... ;) (na dobrom sam putu da mapiram sve izvore, što je najbitnije)
Очекујем потписану копију. ;)

Arbeitmann ti si na forum vec izbacio jednu knjigu,ali nazalost ja sam je izgubio na svome kompu iako sam siguran da sam je downloadovao,pa bih te zamolio ako mozes opet da je okacis kada budes imao vremena.

Niko nije pruzao ni priblizno toliko statistickih podataka kao zagrebacka SN Revija.Evo kako su predstavili sezonu 79/80:dosije1.jpg

Edited by mrdja

dosije2.jpg
dosije3.jpg
dosije4.jpg
dosije5.jpg

Bravo Mrđa i zahvala. Daj još,ako imaš ove SN revije.

sportski casopis SPRINT (1986 godina) 4 broja (size 244MB): SPRINT-1986

post-3139-13357654952649.jpg

scan042s.jpg

Edited by Meridian

scan055.jpg

Edited by Meridian

197980vojvodinaosijek32.jpg

Edited by Meridian

Sezona 1979-80Vojvodina - Osijek 32.kolo i Vojvodina - Borac 34.kolo197980vojvodinaborac34k.jpg