April 22, 201212 yr Reprezentacija Beograda - Reprezentacija izbeglicaBeograd, 1942.na slici su golman Lovrić, Dragićević i Šalipur
April 22, 201212 yr Fudbaleri BSK-a Stanković, Janjić, Tomašević i Glišović izlaze na teren.Prijateljska utakmica BSK-SK 1913, Beograd 1942.
April 22, 201212 yr zipa brčone u donjem desnom uglu. :D sjajne fotke btw. ovo mi postaje jedan od omiljenih topika na forumu.
April 22, 201212 yr ovo je sve, na žalost, iz novina, i to ne skenirano jer se to ne mere već fotografisano.u potrazi sam za pravim fotografijama koje bi mogle da se skeniraju, idem sledeće nedelje u biblioteku DIF-a da vidim ima li tamo nešto.ako neko ima informacija gde postoje zbirke fudbalskih fotografija (posebno iz perioda okupacije), zahvalan bih bio da tu informaciju podeli sa nama.EDIPbrka je majstor, izgleda kao makedonski revolucionar iz 1903. Edited April 22, 201212 yr by Arbeitmann
April 23, 201212 yr ovo je sve, na žalost, iz novina, i to ne skenirano jer se to ne mere već fotografisano.u potrazi sam za pravim fotografijama koje bi mogle da se skeniraju, idem sledeće nedelje u biblioteku DIF-a da vidim ima li tamo nešto.ako neko ima informacija gde postoje zbirke fudbalskih fotografija (posebno iz perioda okupacije), zahvalan bih bio da tu informaciju podeli sa nama.EDIPbrka je majstor, izgleda kao makedonski revolucionar iz 1903. Ти баш решио да завршиш тезу? ;)
April 23, 201212 yr Knjigu o sportu u okupiranoj Srbiji ću završiti tako da se pojavi na sajmu knjiga (nadam se ).Za ono drugo... ;) (na dobrom sam putu da mapiram sve izvore, što je najbitnije)