Jolly Roger Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 :DBaš si me štrecnuo :srčka: :)Could a new Star Trek TV show really happen?Ne bi bilo loše da se potencijalna serija dešava u dalekoj budućnosti, vek ili dva nakom povratka Voyagera, da se napravi otklon. Sada je bar tehnologija na takvom nivou da bi to moglo sjajno da se odradi. Ostaje problem scenarija. Moja velika želja je da neko od scenarista primeti najbolju knjigu iz ST sveta, "Star Trek: Athena" (Chris Robato). Uživao sam dok sam čitao, ima je na netu ko želi da pogleda. Samo da se verno odradi - remek-delo u najavi.I za kraj, debi Enterprisea F (Star Trek Online):http://www.youtube.com/watch?v=brI_Kcp-klg
gospa buba Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 a sta, novi serijal bi kao bio nevidjeno bolji od svih do sad, i mi bismo, u svojoj 45oj, bili u extazi
pixy Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Takei je napravio tu najavu danas, ali mi je bilo malo sumnjivo kad sam video imena (Gilbert Godfri i Lisa Lampaneli u novom filmu).grrrr
Arkadija Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 a sta, novi serijal bi kao bio nevidjeno bolji od svih do sad, i mi bismo, u svojoj 45oj, bili u extazi ne bi bio bolji, ali bi ga opet gledali
Roger Sanchez Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Meni je ovo najjača današnja prvoaprilska.Nop GPU-Z for u anymore!
gospa buba Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 ne bi bio bolji, ali bi ga opet gledalipa to svakako, ali vishak uzbudzenja ne dolazi u obzir, chak ni o vaskrsu prvog aprila ^_^
Arkadija Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Meni je ovo najjača današnja prvoaprilska.Ništa ti ja ne razumem te američke značke i njihove penalties, u čemu je vic?
Recommended Posts