Jump to content
IGNORED

Star Trek - New Age, nova serija dolazi 2014.

Lrd

Recommended Posts

Posted
picard_finger.jpg:DBaš si me štrecnuo :srčka: :)Could a new Star Trek TV show really happen?Ne bi bilo loše da se potencijalna serija dešava u dalekoj budućnosti, vek ili dva nakom povratka Voyagera, da se napravi otklon. Sada je bar tehnologija na takvom nivou da bi to moglo sjajno da se odradi. Ostaje problem scenarija. Moja velika želja je da neko od scenarista primeti najbolju knjigu iz ST sveta, "Star Trek: Athena" (Chris Robato). Uživao sam dok sam čitao, ima je na netu ko želi da pogleda. Samo da se verno odradi - remek-delo u najavi.I za kraj, debi Enterprisea F (Star Trek Online):http://www.youtube.com/watch?v=brI_Kcp-klg
Posted

a sta, novi serijal bi kao bio nevidjeno bolji od svih do sad, i mi bismo, u svojoj 45oj, bili u extazi :lolol:

Posted

Takei je napravio tu najavu danas, ali mi je bilo malo sumnjivo kad sam video imena (Gilbert Godfri i Lisa Lampaneli u novom filmu).grrrr

Posted
a sta, novi serijal bi kao bio nevidjeno bolji od svih do sad, i mi bismo, u svojoj 45oj, bili u extazi :lolol:
ne bi bio bolji, ali bi ga opet gledali
Posted

Meni je ovo najjača današnja prvoaprilska.Nop GPU-Z for u anymore! angry.gif

Posted
ne bi bio bolji, ali bi ga opet gledali
pa to svakako, ali vishak uzbudzenja ne dolazi u obzir, chak ni o vaskrsu prvog aprila ^_^
Posted
Meni je ovo najjača današnja prvoaprilska.
Ništa ti ja ne razumem te američke značke i njihove penalties, u čemu je vic?