teacher Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 T'Pol je za gejeve i decu. 7 of 9 je za normalne muškarce. Priznajem i Tashu, ali to samo zato jer je obeležila deo života.
Shan Jan Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) TPol (i nije frigidna no zraci vulkanskim seksipilom neznalice ). Mada kako starim tako mi dax deluje sve zanimljivije :) Zar je samo meni Tasha najgora riba koja je banula u zvezdanu flotu? Aman ljudi Edited April 2, 2012 by Shan Jan
radisa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Zar je samo meni Tasha najgora riba koja je banula u zvezdanu flotu? Aman ljudi Bio si mlad, ne znaš ti koje je to uzbuđenje bilo, kad se prikazivao TNG u pola 12, na noćnom programu TVSA, daleke 1987, 1988... Za to vreme i naše godine Taša je bila, ufff... Pocepao bi je kao svinja masan džak... Tada...
Vapad Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Za dobru svinju nema loših pomija.BTW, zar nisu na početku TNG malo malo pa neka pripadnica flote u trikou radi istezanje. Šta ti je budućnost.
Yoda Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 T'Pol je za gejeve i decu. 7 of 9 je za normalne muškarce. Priznajem i Tashu, ali to samo zato jer je obeležila deo života.Cudi me da si ovo ispustio, iskusan si covek...Forumska deca imaju slab ukus. :P
Roger Sanchez Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 E i mene čudilo da nje nema. Bilo nje malo u TNG i malo (više) u DS9, jel?
Weenie Pooh Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nije nje uopšte bilo u DS9, trebalo je da bude njen lik (Ro) ali je odbila pa su je zamenili onom crvenokosom iste "nabran-nos" rase.U TNG je igrala valjda jednu ili dve sezone.
Recommended Posts