Jump to content

Who's The Hottest Chick From Star Trek?

42 members have voted

1. 1. Koja je najbolja?

• Uhura Classic
      3
    • Uhura 2.0
      2
    • Nurse Chapel
      0
    • Yeoman Rand
      0
    • Counselor Troi
      0
    • Dr. Beverly Crusher
      0
    • Tasha Yar
      3
    • Kira Nerys
      0
    • Jadzia Dax
      6
    • Ezri Dax
      0
    • Ro Laren
      2
    • Kathryn Janeway
      0
    • Kes
      0
    • Seven of Nine
      8
    • BElanna Torres
      0
    • TPol
      15
    • Hoshi
      0
    • Keiko
      0
    • George Takei
      2
    • Nijedna od ponuđenih
      1

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja ne znam ko su ove žene što pominjete, a Star Trek je nesnosno dosadan.Eto.

Da li se u "Zvezdanim stazama" pojavljuje neka riba sa dve vagine? Ili da pitamo brodskog ginekologa?

Edited by stoka

7of9 logican izbor, ali sam glasao za Tashu Yar. Bila mi je najprivlacinja u mom prvom susretu sa "Star trek" u nocnom programu TV Sarajeva ("Noc i dan")

On 31. 3. 2012. at 16:59, Tinman said:
7of9 logican izbor, ali sam glasao za Tashu Yar. Bila mi je najprivlacinja u mom prvom susretu sa "Star trek" u nocnom programu TV Sarajeva ("Noc i dan")
Jeste, ona je za taj uzrast u kom smo tada bili i za to vreme u kom smo odrastali bila dooobra...Ona je beše spržena frejzerom na nekoj besmislenoj misiji, na planeti sa 2-3-4 meseca, jel' tako? Davno gledao, pa se ne sećam dobro...
  On 31. 3. 2012. at 17:05, radisa said:
Jeste, ona je za taj uzrast u kom smo tada bili i za to vreme u kom smo odrastali bila dooobra...Ona je beše spržena frejzerom na nekoj besmislenoj misiji, na planeti sa 2-3-4 meseca, jel' tako? Davno gledao, pa se ne sećam dobro...
Mislim da jeste, cini mi se da se kasnije nesto pojavljivala kao hologram.
  On 31. 3. 2012. at 17:09, Tinman said:
Mislim da jeste, cini mi se da se kasnije nesto pojavljivala kao hologram.
Bio je i onaj super arch kad je bila Romjulanka. Odlično su joj stajale šiljate i romjulanski navy frak.Redemption+II.JPGOT: Jadzia. Bestest package.

Edited by Roger Sanchez

A gde je Amanda Rogers?

On 31. 3. 2012. at 17:05, radisa said:
Kakvim bre fejzerom, ubilo je neko idiotsko blatno čudovište. Crklo dabogda :(Bolje da se prisećate one epizode kad je popnula Datinu trešnju :wub:
  On 31. 3. 2012. at 17:44, Roger Sanchez said:
Redemption+II.JPG
Joffrey Baratheon, jebote! :o :ph34r:

Tasa Jar. Bejah zaljubljeni balavac kada se TNG onomad prikaziv'o... :wub: Svaka cast 7of9, T'Pol i Uhuri v2.o, al' prva ljubav zaborava nema.

Meni je skroz bezveze da u konkurenciju ulaze ove današnje "glumice" a.k.a. Uhura 2.0 kada se zna da ih danas kastuju u krevetu i preko popularnih™ foto-sešna na osnovu toga koliko im telo dobro izgleda kada se naulji i obradi u fotošopu, za razliku od onih matorih žena koje su kastovane na osnovu glumačkog umeća i svoje karijere u pozorišnim vodama od strane Džina Rodenberija...(doduše, to eliminiše i T'pol, a ne želim da sugerišem da u ono vreme nije bilo kastinga preko kreveta, ali jebiga...)

Edited by Filipenko

Pa ti glasaj za glumačko umeće, ako se na to ložiš :)BTW kvalitetna gluma je, naravno, bila glavna odlika TOS. It is known.http://www.youtube.com/watch?v=3aIBF9hSI-I

Edited by Weenie Pooh

• Author
  On 1. 4. 2012. at 10:33, Filipenko said:
Meni je skroz bezveze da u konkurenciju ulaze ove današnje "glumice" a.k.a. Uhura 2.0 kada se zna da ih danas kastuju u krevetu i preko popularnih™ foto-sešna na osnovu toga koliko im telo dobro izgleda kada se naulji i obradi u fotošopu, za razliku od onih matorih žena koje su kastovane na osnovu glumačkog umeća i svoje karijere u pozorišnim vodama od strane Džina Rodenberija...
Telo... gluma... a ksenolingvističke sposobnosti?! :P

Edited by Jolly Roger

On 31. 3. 2012. at 12:28, Filipenko said:
Nisam znao da je nadmetanje za prvo mesto uopšte moguće.
+1

Pošto postoji ozbiljna opasnost da budem optužen za harassment kada bih rekao Tasha Yar, kažem mrtva trka između T'Pol i Seven of Nine. Primenom visokosofisticirane "eci, peci, pec" naučne metode moj glas je otišao Sedmoj od Devet