Jump to content
IGNORED

Pesme o Drozi

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Ja sam bio pogresanKad sam ti stavio ruku na rameTamo je drzao dugoI govorio rijeciJa sam bio pogresanKad sam trazio da mi kazesKoja si stranaPostoje pravila igreTi znas da ne mozes samaIspod svih tih zastavaSto vijore svud oko nasNe postoji mjestoGdje mogla bi statiVisoko dignuti rukeI pjevati nasu pjesmuI pjevati nasu pjesmuProtiv volje umijesanU staru zavjeru stranaU staru zavjeru nadaJa sam jednoga danaSlucajno nasao putIspod svih tih zastavaSto vijore..Kapi s obodaSada padaju na uze I gunJa sam slobodanNeka s moga vrata vijori sal od svile..Kapi s obodaSada padaju na uze I gunJa sam slobodanNeka s moga vrata vijori sal od svile..

stativa
Posted
Then she lit up a candle and she showed me the way...We are all just prisoners here, of our own device...You can checkout any time you like, but you can never leave...
Posted
:s_d: a ovo je, mislim, jedna od najjadnijih pesama u istoriji muzike. odma uz koldplej i mobija.
apsalutno. al' je ontopic.
Posted

ali što kačite cele repertoare narkomanskih bendova, koji, jadni, nemaju o čem drugom da pevaju?