Hermetico Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 8 hours ago, ultra plasticni said: kako si ovo povezao leba ti dobro malo se zajebavam da oživim temu, najlepša je kad se smeje wink wink. nemoj se ljutiti. evo jedna doslovna 1
MocaVukotic Posted December 2, 2022 Author Posted December 2, 2022 2 hours ago, Hermetico said: dobro malo se zajebavam da oživim temu, najlepša je kad se smeje wink wink. nemoj se ljutiti. evo jedna doslovna Onda bolje da si stavio tako mi nedostajes 4
Hermetico Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 2 hours ago, MocaVukotic said: Onda bolje da si stavio tako mi nedostajes Ta je o teškim drogama.
*edited by mod Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Možda je prošao i život ceo od onog dana kad sam je sreo kad prvi put ugledah oči plave i boju kose pokošene trave Ah, pomislih, divna je ona i ne čuh zvuke onih zvona što je u smrt vode polako a da sam znao večno bih plak'o Ruku mi pruža kao da pita: "Voliš li život, polja i žita?" i pružih ruku ruci što drhti i pružih ruku vapaju smrti I tek tad svatih pred kim stojim pred onom što živi u snovima mojim ispijena i bleda provodi dane u crnom dimu marihuane Hteo sam ljubavlju da oteram drogu jer šta je ona skrivila bogu zvala je mesec i zvezde da sude htela je da voli i voljena bude Uzalud behu molitve moje umreše oči plave boje proklinjah dolazak noći i dana i sve što donese marihuana A ona, devojka plave kose, uvojaka što hiljade devojaka nose i što će isto jednog dana otići tamo gde i moja Ana Na grobu njenom zaplakah prvi ispisah reči kapima krvi umrla je u smiraj jednoga dana bila je lepa i zvala se Ana A znala je da narkomani dugo ne žive i da se kratko svojim snovima dive znala je da njen život brzo vene volela je život, a možda i mene 1 1 1 1
klimt Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 On 4. 12. 2023. at 17:24, *edited by mod said: Možda je prošao i život ceo od onog dana kad sam je sreo kad prvi put ugledah oči plave i boju kose pokošene trave Ah, pomislih, divna je ona i ne čuh zvuke onih zvona što je u smrt vode polako a da sam znao večno bih plak'o Ruku mi pruža kao da pita: "Voliš li život, polja i žita?" i pružih ruku ruci što drhti i pružih ruku vapaju smrti I tek tad svatih pred kim stojim pred onom što živi u snovima mojim ispijena i bleda provodi dane u crnom dimu marihuane Hteo sam ljubavlju da oteram drogu jer šta je ona skrivila bogu zvala je mesec i zvezde da sude htela je da voli i voljena bude Uzalud behu molitve moje umreše oči plave boje proklinjah dolazak noći i dana i sve što donese marihuana A ona, devojka plave kose, uvojaka što hiljade devojaka nose i što će isto jednog dana otići tamo gde i moja Ana Na grobu njenom zaplakah prvi ispisah reči kapima krvi umrla je u smiraj jednoga dana bila je lepa i zvala se Ana A znala je da narkomani dugo ne žive i da se kratko svojim snovima dive znala je da njen život brzo vene volela je život, a možda i mene Trenutno na ovu nadasve tužnu i poučnu pesmu imamo sledeće reakcije. Hajde da neko ubaci Wub i palac dole (-1), samo još to fali, da kompletiramo.
napadaj Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Needlework the way, never you betray Life of death becoming clearer Pain monopoly, ritual misery Chop your breakfast on a mirror Taste me, you will see More is all you need Dedicated to How I'm killing you
Filozof manijak Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Something has to change Undeniable dilemma Boredom's not a burden anyone should bear Constant overstimulation numbs me But I would not want you any other way Just not enough, I need more Nothing seems to satisfy I said, I don't want it, I just need it To breathe, to feel, to know I'm alive Finger deep within the borderline Show me that you love me and that we belong together Relax, turn around and take my hand I can help you change Tired moments into pleasure Say the word and we'll be Well upon our way, blend and balance Pain and comfort, deep within you Till you will not want me any other way
Ratamahatta Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 So pain told you to take her Well I learned to accept that feeling 'Cause I found how to numb it If only for just a short while I'd get so high I'd forget my name I scarred my fists. I scarred my train I think that I'm going insane I think that I'm going insane So drink up, so shoot in Why must this feeling end I crawled in my narcotic shell Was crucified in my own hell A gutter's where I found myself Among the waste I chose to well I chose to dwell So now I'm in your system And I'm what helps you numb your pain Whit time you will confide in me So lonely my friend. I've made you lose control You'll use me more and more with time Our friendship grows with each mainline So glad that you could be so blind So glad that you could be so blind So drink up, so shoot in 'Cause I'll make this feeling end I built you this narcotic shell I crucified you in your hell Your life not yours, you're just my slave I am your messiah of pain And time has come to Time has come to time has come to There's no time to pray 'Cause I'm your God now
napadaj Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Od domaćih: Kad natera teskoba kad usfali žutog Mi poteramo kola pa kod Ćate u futog Ovaj zakida na robi kvoter mesto mića Promenili bi šemu al' mi ne znamo drugog Ova pesma nije ljubavna Mi nemamo taj dar, za sad Ova pesma nije bog zna šta Al kakva je publika takva je stvar Kad uradi zijan i prilegne plata Mi zovemo Syca pa na vrata kod Ćata Opet zakida na robi šiptar mesto šita Mi menjali bi šemu ali tu nema hita Ne...
Recommended Posts