vladavsnarod Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 jedan od mojih omiljenih bendova +1 a i imaju repertoar za ovaj topik pratim i nastavak: https://www.youtube.com/watch?v=KLkoZzuTSXA&index=1&list=PLOwFDph_legFzdQ-_1VEYmD-VPuTcM0mF
James Marshall Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Pa ako uključimo djela kao što je ovo od Janka Nilovića, pa onda je komplet džez pedesetih i šezdesetih opus o drozi
maheem Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Pa ako uključimo djela kao što je ovo od Janka Nilovića, pa onda je komplet džez pedesetih i šezdesetih opus o drozi pa nisu sve kompozicije o drozi al su otprilike svi muzičari bili drogeranti jedna za dilera:
assück Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 pa nisu sve kompozicije o drozi al su otprilike svi muzičari bili drogeranti jedna za dilera: bilo bice i ostace dok je sveta i veka -_-
maheem Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 bilo bice i ostace dok je sveta i veka -_- kontam da nikad nije bilo ovoliko strejt muzičara kao danas
Max Morlock Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ne verujem da nema himne!! http://www.youtube.com/watch?v=SReSWRrejV0 :0.6: U loše sam društvo zalutala, Šta je droga dosad nisam znala, A sad svima savjetovat mogu, Teško onom ko uživa drogu. Morfin, hašiš i marihuana, druga droga znana i neznana, pokazuju svoje pravo lice, drogeraši su samoubice. Kokain je zlo ovoga vjeka, i opasnost za svakog čovjeka, Uništava svako živo biće, Drogerašu tužna zora sviće. Morfin, hašiš i marihuana, druga droga znana i neznana, pokazuju svoje pravo lice, drogeraši su samoubice. Heroin me sasvim uništava, a meskalin nesreća je prava, sada svima savjetovat mogu, drogeraši napustite drogu. Morfin, hašiš i marihuana, druga droga znana i neznana, pokazuju svoje pravo lice, drogeraši su samoubice
svashtabezneshto Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Nemate pojma: "Uzeo je Gile od pradede nargile... Hoću, hoću Gile, nargile mi daj..." Ima tu i seksa, ima svega, i posle kažu da folk nije bio progresivan. Edited February 26, 2015 by svashtabezneshto
Recommended Posts