Jump to content
IGNORED

Sandra i estetika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

nije ovo dovoljno, treba da aminuje i sandra perovic pa da se distanciram od filma.mali offplacam suvim zlatom ako neko iskopa emisiju u kojoj su gosti bili on i sandra perovic, mislim da je bila na studiu b. nevidjena filmometrija i jak transfer neprijatnosti.

Posted
nije ovo dovoljno, treba da aminuje i sandra perovic pa da se distanciram od filma.mali offplacam suvim zlatom ako neko iskopa emisiju u kojoj su gosti bili on i sandra perovic, mislim da je bila na studiu b. nevidjena filmometrija i jak transfer neprijatnosti.
offto je bilo nesto najstrasnije sto sam gledao na malom ekranu. kakav bela tar, ono je bilo svedocanstvo o palosti sveta.
Posted

Sandra je najjebozovniji trandža u kosmosu.

Posted

ja o sandri znam samo da u usnama ima nekakve umetke od cvrstog materijala napredne tehnologije, da je kivna na andjelinu dzoli te da dosta putujesta sam propustila?

Posted
Sandra je najjebozovniji trandža u kosmosu.
Pa i Garyju se brk osmehuje...tumblr_lx6n7rDlW61qhdjaoo1_500.jpg
Posted

vidi sto je razdrljan, ko zna sta mu je radio sandra

Posted

Sandra je redak slučaj čoveka koji je posle brda estetskih operacija postao ružniji neg što je bio.

Posted
Sandra je redak slučaj čoveka koji je posle brda estetskih operacija postao ružniji neg što je bio.
tja, to po meni malne redovna pojava.
Posted (edited)

da se otvori topik sandra na deponiji i da se ovo splituje sa ovog svetog mesta.

Edited by kim_philby
Posted

a i to što kažeš. al ovaj se baš ugrobario s tim operacijama.

Posted

Vidi ovog naturistu. Garant bi ti bila lepša i da se nije obrijala pre slikanja?

Posted

bez brade je nikakav i ne mogu ozbiljno da ga shvatam. al što je sjebao onaj predivni nos... angry.gif

Posted

a jerta usta plutaju? ono, nea sanse da se udavi?

Posted (edited)
da se otvori topik sandra na deponiji i da se ovo splituje sa ovog svetog mesta.
Moze straight (ups!) na DesankuEDIT. Kad ovi crveni nesto "predloze" izvrsi se u roku -2 milisekunde. <_< Edited by Indy