Jump to content
IGNORED

Survivor za sva vremena


salerokada

Recommended Posts

15 minutes ago, Halvard said:

Znam, ali ne prihvatam jer mi nije na shit listi iako je sva ko Žalosna Sova.

 

Bole oči i mozak od ovih “fudbalera”. Ja sam odrasla u ulici gde je bilo nas četiri devojčice i preko 15 dečaka tako da se podrazumevalo igranje fudbala a i sad redovno šutiram sa klincem. 

 

 

kucam post dok Nika završava meč, hvala bogu završi se agonija.

 

 

 

 

počeli su kanda malo previše da jedu u poslednje vreme?

Edited by Valkyrie
Link to comment
10 hours ago, dùda said:

Da, Milica mi se sve više ne dopada.

 

 

Najjači je bio komentar da je Nađa morala više da trči jer je najmlađa. Jasno, s obzirom da svi oko nje imaju min. 50 godina :rolleyes:

Ovo već polako prerasta u nešto što liči na bullying, šta god devojka uradi, nije dovoljno dobro. A naravno, niko da primeti koliko je Branko bio beskoristan. Ili sa druge strane Tena, koja je juče bila levo smetalo i bukvalno bi njenom timu bilo lakše da nije bila na terenu - da su izgubili, ne verujem da bi joj iko od plavih zamerio.

 

Doduše, dopuštam i mogućnost da se produkcija malo koristi emotivnom manipulacijom. 

Link to comment

Sad da plavi izbace jos jednog plavog, pa da im ubace jos jednu razbijacicu i da gledamo samo zenske igre. Prijavis se za survivor, a ne znas da sutnes, bacas i hvatas loptu 🏆

A sto je najgore, naucile su za sat da hvataju i bacaju. Da se igralo jos sat, umele bi i da sutnu.

I pored toga i povredjene Milice bilo 5:3. Samo nam fali Miljana Kulic.

Mada bih im ja uveo Zoricu Markovic da im vice dok su u pesku "ustaj seme ti krvavo, nemoj da mi glumis zrtvu"

  • Haha 3
Link to comment

Više preteraše sa Nađom, kakvu je golčinu zavukla, red bi bio da je ovog puta preskoče.

Ili da crveni idu na dva plemenska saveta i da konačno imamo derbi Nađa-Mina. 😁

  • +1 1
Link to comment

Ne znam koji je đavo Milici sa tolikim kritizerstvom prema Nađi

Da li na njoj primenjuje dril koji je sama preživela

Nema opravdanja 

 

s druge strane, Nađa im je eliminisala Hrvoja i Kristijana

treba od peska da je prave, a ne da je tretiraju kao Nigora (takođe nepravedno)

 

p.s. nakon zadnje 2 igre ne držim da je Stevan za odstrel pre Mine i Branka  

  • +1 1
Link to comment

ja se inače grozim rijalitija, pa moj muž ne može čudom da se načudi zašto sad gledam survivor, mada se u međuvremenu i on malo zainteresovao, pa odgleda koju igricu, ali nema nerava da isprati sve :D

 

ja takođe najviše gledam igrice, slabo me interesuju njihova palamuđenja, naročito ako imaju malo otklona prema nekoj patologiji

 

upravo zato mi se sviđa nika, ona je primer zdravo ''seljačkog'' karaktera, jedna normalnost koja je čudo kada se vidi u javnom prosotoru, a u poplavi silikonskih nakaza i ostalih raznoraznih frikova

sumeja mi isto tako deluje kao jedan svetao primer zdrave pameti i karaktera

 

u ekipi crvenih mi takav utisak ostavljaju stefan i vladimir, s tim što vladimir, čini mi se, ima malo primesa ''hercegovačke liske'' :D

 

ukratko, u ovom rijalitiju, ljudi su ipak bliže ''običnom'' svetu pa zato i mogu da ih gledam, a što se više odmiču ka nekim patologijama, to mi je manje gledljivo

zato se smorim od miliciih i stevanovih pametovanja, tj. sranja, teško mi je kada vidim koliko je i nađa slabašna, pa kada je god prikažu, ona nešto nekome drugom čini :dry:

 

a milica je definitivno sa sinoćnom kritikom nađe otišla u neku stranu koju ne mogu da razumem

kakogod, ona svakako nije neko za koga bih mogla da navijam

Link to comment

definitivno mnogo težak karakter 

navijam i dalje za nju jer je veći borac od svih njih zajedno

jer je zgodna do besvesti

i naposletku da uzme kintu za novi početak, ostalima manje treba.

 

Link to comment
26 minutes ago, Sara said:

Ne znam koji je đavo Milici sa tolikim kritizerstvom prema Nađi

Da li na njoj primenjuje dril koji je sama preživela

Nema opravdanja 

 

Mislim da bi u ovome mogao biti ključ. A Milica bi morala biti svesna da takav princip ne funkcioniše kod svakog i da to što misli da je za nju bilo dobro (a vrlo je upitno koliko je zaista bilo dobro) ne znači da je dobro i za Nađu. Tj. očigledno je da nije jer je devojka psihički potonula.

Verujem da su nju na početku karijere isto tako tretirali i da je morala da bude savršena, pa sad primenjuje to na drugima, ali ono sinoć je stvarno bilo bezveze, kritika radi kritike. Nađa je dala gol, donela bod svojoj ekipi, pustite je da se jebeno raduje malo. Čuj, nije zadržala fokus, sve su one bile kao pale s Marsa, Jovana koja ne zna kako da izvede korner, Tena koja ne može da da pogodi prazan gol sa pola metra, jedino je Nevena koliko-toliko imala predstavu šta radi. I svejedno opet sve na Nađu.

 

I mislim da nije čudno što se Branko toliko trudi u borbama za lični imunitet, to ga automatski eliminiše iz diskusija o najslabijoj karici, pa njegova nesposobnost prolazi relativno nezapaženo.

Link to comment
49 minutes ago, Sara said:

definitivno mnogo težak karakter 

navijam i dalje za nju jer je veći borac od svih njih zajedno

jer je zgodna do besvesti

i naposletku da uzme kintu za novi početak, ostalima manje treba.

 

šta je tu zgodno sestro, ko neki sedmak izgleda. 

Link to comment

crveni ako su pametni :happy: trebaju da puste 2 naredne igre za imunitet kako bi eliminisali nađu ili minu, ove 2 cure su sigurnih 4 poena za plavi tim, jer imaju manje muških igrača pa samim tim više nastupaju žene u igricama do 8, posebno kada se igra više od 10-11 rundi

- pa da to ponove i naredne nedelje za onu koja pretekne, uz nadu da im produkcija ne ubaci bebi dol :D kako bi ostali u podređenom položaju prema curama u plavoj ekipi

Link to comment

Nisu uopšte sinoć pričali da je Nađa najslabija karika već produkcija zapitkuje i forsira tu priču. Ne vidim šta su loše rekli, jeste poludela nakon gola i od nje je samo Jovana bila gora (na nju se odnosio Micin komentar da ne može da veruje da u 21 veku neka devojka ne zna šta je korner niti da šutne loptu - s čim se apsolutno slažem) 

Mina od kako je stala na gol - pronašla je sebe, bukvalno je hvatala sve lopte koje je mogla. Mnogo smo hendikepirani bili neigranjem Milice, mada kako je i sama lepo primetila, da je bila na terenu s ovom nesposobnom gomilom - bilo bi svašta :lolol:

 

Nika je jako simpa, osim kad skrši s leđa Deda Mraza, zdravoseljački što kaže Duda. Kad pobeđuju - niko bolji od Nike, kad gube onda sere kako naši varaju i olajava ih, viđeno već. 

 

Branko je sramota za struku profesora fizičkog vaspitanja, još samo da uopšte krenu da nominuju muškarce. Malo sam mu gledala IG, on je neki kombo glumca, fotomodela, wannabe samuraja a tu profesuru fura kao usput. Visok 176 (samo dva cm više od mene) i 60-ak kila, ni nema neke predispozicije da se nosi sa Goranom i Tomislavom. 

  • Haha 1
Link to comment

Jeste bezveze što plavi koji su u startu imali jaču žensku ekipu posle dobijaju još dva ozbiljna pojačanja, ni ova Ivana uopšte nije naivna. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...