Aleksija Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Jbt, ovaj forum pun finih cura za provoditi vreme sa! Jelda da takva cura nece nekog fitnes aktivistu kad je vec tako pametna i zna?nikako, moji su muzicari.musko mora da razmislja, menja osigurace i svet dok zene djipaju po vezbaonicama, davno je to meni koalicioni objasnio :)ova nije klasicna workouticna, al mi je jedna od glavnih motivacionih za svaki poduhvat, od trbusnjaka do pomeranja namestaja.@svi: odlicnih ideja ovde ima.
Mp40 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Slusaju Sisterse dok trce...To se radi dok vozis! Nasao neki intervju sa A. Eldritchom iz 1990 kad ova riba sto pita kaze: your songs are something to listen to while you are alone in bed...a majstor kaze: We're never alone in our beds, darling...na:http://www.youtube.com/watch?v=yxyMdvtfnjI Edited March 13, 2012 by Mp40
morgana Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) ne znam tacno sta je kardio ali sam skapirao da ti trcis...evo...taman prvo da uvatis ritam a do refrena pevas i picis punom brzinom... pa opet... super je ovo :) dada, trcim malo i penzionerski, mrzim jer je dosadno, al volim jer mi dize pritisakmeni valja i: Edited March 13, 2012 by morgana
Mp40 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Da je ovo zemlja ko Kalifornija, ja bi sad ozbiljne pare mlatio kao Personal Jogging Soundtrack Adviser ali niko to ovde ne prepoznaje..zato nam ovako i ide!
morgana Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 pa kad radis na divlje. uclani se u sistem i dostavi ž.r.!
Kampokei Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ali Sistersi ladno na ovoj temi sa 4 razlicite pesme
Mp40 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 pa kad radis na divlje. uclani se u sistem i dostavi ž.r.! evot pesma:http://www.youtube.com/watch?v=WKt8gmstCno
morgana Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) ^vrh!idem danas da pojacam performanse uz ovo, super je :) Edited March 14, 2012 by morgana
askeladden Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 LTJ Bukem,gde vam je osecaj za ritam?Rage against the machine,ali koncerti kada je bas potrebno besneti...A domaci favoriti Prti naravno....Mora malo gangsta u misicari,zar ne..
Recommended Posts