Jump to content
IGNORED

KKK

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Jbt, ovaj forum pun finih cura za provoditi vreme sa! Jelda da takva cura nece nekog fitnes aktivistu kad je vec tako pametna i zna?
nikako, moji su muzicari.musko mora da razmislja, menja osigurace i svet dok zene djipaju po vezbaonicama, davno je to meni koalicioni objasnio :)ova nije klasicna workouticna, al mi je jedna od glavnih motivacionih za svaki poduhvat, od trbusnjaka do pomeranja namestaja.@svi: odlicnih ideja ovde ima.
Posted (edited)

Slusaju Sisterse dok trce...To se radi dok vozis! Nasao neki intervju sa A. Eldritchom iz 1990 kad ova riba sto pita kaze: your songs are something to listen to while you are alone in bed...a majstor kaze: We're never alone in our beds, darling...na:http://www.youtube.com/watch?v=yxyMdvtfnjI

Edited by Mp40
Posted (edited)
ne znam tacno sta je kardio ali sam skapirao da ti trcis...evo...taman prvo da uvatis ritam a do refrena pevas i picis punom brzinom... pa opet...
super je ovo :) dada, trcim malo i penzionerski, mrzim jer je dosadno, al volim jer mi dize pritisakmeni valja i: Edited by morgana
Posted

Da je ovo zemlja ko Kalifornija, ja bi sad ozbiljne pare mlatio kao Personal Jogging Soundtrack Adviser ali niko to ovde ne prepoznaje..zato nam ovako i ide!

Posted

pa kad radis na divlje. uclani se u sistem i dostavi ž.r.!

Posted

Ali Sistersi ladno na ovoj temi sa 4 razlicite pesme :lol:

Posted (edited)

^vrh!idem danas da pojacam performanse uz ovo, super je :)

Edited by morgana
  • 10 months later...
Posted

LTJ Bukem,gde vam je osecaj za ritam?Rage against the machine,ali koncerti kada je bas potrebno besneti...A domaci favoriti Prti naravno....Mora malo gangsta u misicari,zar ne..