Jump to content

Featured Replies

Jbt, ovaj forum pun finih cura za provoditi vreme sa! Jelda da takva cura nece nekog fitnes aktivistu kad je vec tako pametna i zna?
nikako, moji su muzicari.musko mora da razmislja, menja osigurace i svet dok zene djipaju po vezbaonicama, davno je to meni koalicioni objasnio :)ova nije klasicna workouticna, al mi je jedna od glavnih motivacionih za svaki poduhvat, od trbusnjaka do pomeranja namestaja.@svi: odlicnih ideja ovde ima.

Slusaju Sisterse dok trce...To se radi dok vozis! Nasao neki intervju sa A. Eldritchom iz 1990 kad ova riba sto pita kaze: your songs are something to listen to while you are alone in bed...a majstor kaze: We're never alone in our beds, darling...na:http://www.youtube.com/watch?v=yxyMdvtfnjI

Edited by Mp40

ne znam tacno sta je kardio ali sam skapirao da ti trcis...evo...taman prvo da uvatis ritam a do refrena pevas i picis punom brzinom... pa opet...
super je ovo :) dada, trcim malo i penzionerski, mrzim jer je dosadno, al volim jer mi dize pritisakmeni valja i:

Edited by morgana

Da je ovo zemlja ko Kalifornija, ja bi sad ozbiljne pare mlatio kao Personal Jogging Soundtrack Adviser ali niko to ovde ne prepoznaje..zato nam ovako i ide!

pa kad radis na divlje. uclani se u sistem i dostavi ž.r.!

Ali Sistersi ladno na ovoj temi sa 4 razlicite pesme :lol:

^vrh!idem danas da pojacam performanse uz ovo, super je :)

Edited by morgana

• 10 months later...

LTJ Bukem,gde vam je osecaj za ritam?Rage against the machine,ali koncerti kada je bas potrebno besneti...A domaci favoriti Prti naravno....Mora malo gangsta u misicari,zar ne..