Jump to content
IGNORED

KKK

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Puštao Miralem na kardio i teretani Rammstein - Moskau pa ga obrisali, a mislim da je dobar predlog.

Posted
Ti si zena mog zivota, nasu pesmu nocas pustaju...Sve se slazemo, osim sto ja ne bi kurcom mrdno u taj fitnes i to...
Auh, pa ti mora da si puna energije... posto Pulp bas i nije. :D Buzz jos i nekako. Ja se teze palim, zardjala mehanizacija, meni nema mrdanja bez Metal'ke oli Mejdena. I to tesko, ali ako se dobro povuce sauh... da prostite.
ih, jedan zna znanje a ne trci a drugi trci a ne zna znanje :Dcommon people je super za trckaranje, pogotovo zavrsnica. a valjao bi i za boksovanje vrece za boks, evocira sliku klasnog neprijatelja.
Posted
common people je super za trckaranje, pogotovo zavrsnica. a valjao bi i za boksovanje vrece za boks, evocira sliku klasnog neprijatelja.
Mi smo bas razlicito umrezeni. ;)
Posted
:Hail: да да то је то
Posted

Ja se zaista izvinjavam na trolu, ali kad videh topih KKK, prva asocijacija mi beše na jedan smajli koji sam obilato koristila na pokojnom MSN-u tj. KKK mi je bio shortcut za:t9712.gif

Posted

za dosadu brzog hodanja na traci, najbolje pasu neki ramones ili flamin groovies u rasponu od 6,5 km/h do 7,5 km/h.