Quizmaster Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 U poslednje vreme apsolutni hit je aplikacija Slagalica. Ako je neko raspoložen za partijicu i ne plaši se debakla, nek se javi :)
BOOGIEMAN Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 U poslednje vreme apsolutni hit je aplikacija Slagalica. Ako je neko raspoložen za partijicu i ne plaši se debakla, nek se javi :)uuu, Quizmaster, svidja mi se nick, bas takav skalp mi nedostaje u kolekciji .. (salji link do tvog profila na PM, ili kako se vec zakazuju mecevi)----------------------completely unrelated ... jel to FB ukinuo blokiranje aplikacija ?Blokirao sam preko 200 komada ali ovu nikako ne mogu
BOOGIEMAN Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 it's oookeeejjj, just for fun ... (valjda nije mislio da igramo u neku lovu )
Mil@n Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 it's oookeeejjj, just for fun ... (valjda nije mislio da igramo u neku lovu )Hahaha... Boogie koji radi nešto "just for fun"... Već ga zamišljam kako lupa sve po sobi dok ga Quiz ponižava :D
Ros Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 U poslednje vreme apsolutni hit je aplikacija Slagalica. Ako je neko raspoložen za partijicu i ne plaši se debakla, nek se javi :)dva forumasa u top 10 u februaru.a i martu trenutno :)
pt 2.0 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 dva forumasa u top 10 u februaru.a i martu trenutno :)их, да ја веџбам ко извесни цијењени друг форумаш, за мене би отворили почасно прво место ;)
Ros Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 их, да ја веџбам ко извесни цијењени друг форумаш, за мене би отворили почасно прво место ;)nemoj se vadis sad...:)juce sam "zloupotrebio" zenin fejs za slagalicu i udjoh u mec. sa druge strane je bila, sudeci po slici, neka devojcica od svojih 7-8 godina. verovatno mama ili tata.i tako ti moja "significant other" pocela da lema doticnog lika, a posebno u kvizu. kad ne lezi vraze, napisa lik na internom slagalicinom chatu:ma sve ti znas!seljanko :)
Ros Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 glumio si svoju ženu... na slagalici? :D :D :Dweirdkao, cudi te to? :D
Hamlet Strašni Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 He puts on women`s clothing and hangs around in bars...
BOOGIEMAN Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Hahaha... Boogie koji radi nešto "just for fun"... Već ga zamišljam kako lupa sve po sobi dok ga Quiz ponižava :Dccc ... ajd' cuti tamo ... naplasio si lika, otvorio "specijalni FB acc za prijateljske meceve slagalice" samo zbog mene :Dbtw, ja sam tek juce instalirao aplikaciju, ali prosecni paceri nisu izazov, hocu da vidim koliko sam daleko od najboljih .. Quiz, mojne te plasi ova sekira i moj nick na forumu, u sustini sam jako blage naravi ..
Kayser Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 To je taj neki psiholoski rat iz kategorije Jose Murinjo
KennyDalglish Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Koja zaraza, srecom pa moze samo 5 partija dnevno
Recommended Posts