Posted February 23, 201213 yr U poslednje vreme apsolutni hit je aplikacija Slagalica. Ako je neko raspoložen za partijicu i ne plaši se debakla, nek se javi :)
March 4, 201213 yr On 23. 2. 2012. at 21:51, Quizmaster said: U poslednje vreme apsolutni hit je aplikacija Slagalica. Ako je neko raspoložen za partijicu i ne plaši se debakla, nek se javi :)uuu, Quizmaster, svidja mi se nick, bas takav skalp mi nedostaje u kolekciji .. (salji link do tvog profila na PM, ili kako se vec zakazuju mecevi)----------------------completely unrelated ... jel to FB ukinuo blokiranje aplikacija ?Blokirao sam preko 200 komada ali ovu nikako ne mogu
March 5, 201213 yr On 5. 3. 2012. at 1:20, BOOGIEMAN said: it's oookeeejjj, just for fun ... (valjda nije mislio da igramo u neku lovu )Hahaha... Boogie koji radi nešto "just for fun"... Već ga zamišljam kako lupa sve po sobi dok ga Quiz ponižava :D
March 5, 201213 yr On 23. 2. 2012. at 21:51, Quizmaster said: U poslednje vreme apsolutni hit je aplikacija Slagalica. Ako je neko raspoložen za partijicu i ne plaši se debakla, nek se javi :)dva forumasa u top 10 u februaru.a i martu trenutno :)
March 5, 201213 yr On 5. 3. 2012. at 4:49, Ros said: dva forumasa u top 10 u februaru.a i martu trenutno :)их, да ја веџбам ко извесни цијењени друг форумаш, за мене би отворили почасно прво место ;)
March 5, 201213 yr On 5. 3. 2012. at 10:59, PointTaken said: их, да ја веџбам ко извесни цијењени друг форумаш, за мене би отворили почасно прво место ;)nemoj se vadis sad...:)juce sam "zloupotrebio" zenin fejs za slagalicu i udjoh u mec. sa druge strane je bila, sudeci po slici, neka devojcica od svojih 7-8 godina. verovatno mama ili tata.i tako ti moja "significant other" pocela da lema doticnog lika, a posebno u kvizu. kad ne lezi vraze, napisa lik na internom slagalicinom chatu:ma sve ti znas!seljanko :)
March 5, 201213 yr On 5. 3. 2012. at 14:37, PointTaken said: glumio si svoju ženu... na slagalici? :D :D :Dweirdkao, cudi te to? :D
March 5, 201213 yr On 5. 3. 2012. at 1:29, Glas RazumaN said: Hahaha... Boogie koji radi nešto "just for fun"... Već ga zamišljam kako lupa sve po sobi dok ga Quiz ponižava :Dccc ... ajd' cuti tamo ... naplasio si lika, otvorio "specijalni FB acc za prijateljske meceve slagalice" samo zbog mene :Dbtw, ja sam tek juce instalirao aplikaciju, ali prosecni paceri nisu izazov, hocu da vidim koliko sam daleko od najboljih .. Reveal hidden contents Quiz, mojne te plasi ova sekira i moj nick na forumu, u sustini sam jako blage naravi ..